background img
banner
banner

Κόντρα στα προγνωστικά στην Γ΄ Εθνική ο Παναιγιάλειος

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΦΤΑΣΑΜΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΚΑΘΑΡΗ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»

Με την πλώρη σταθερά στραμμένη στην …ακτή της Γ΄ Εθνικής, το πλήρωμα του Παναιγιάλειου πέρασε από καταιγίδες και φουρτούνες, μέχρι να φανούν τα πανιά του στο λιμάνι της νέας κατηγορίας.

Φυσικά κανείς μελανόλευκος δεν περιμένει να συνεχίσει με ένα ταξίδι εύκολο κι ευχάριστο στην διαδρομή που ακολουθεί στην Γ΄ Εθνική και κρύβει μεγάλους κινδύνους, δύσκολους αγώνες, παγίδες από Κυριακή σε Κυριακή, αφιλόξενα μέρη σε πόλεις και νησιά.

Η πόλη του Αιγίου μετά τις αρκετές αμφισβητήσεις στο μεγαλύτερο αγωνιστικό διάστημα, άρχισε να εμπιστεύεται τους «Καπεταναίους» και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι 23 μελανόλευκοι για θετικά αποτελέσματα, μεγάλωνε με τον καιρό την ακολουθία στις αποστολές, μέχρι που ήρθε η επιτυχία και το πανηγύρι με τον προορισμό της Γ΄ Εθνικής να γίνεται πραγματικότητα.

«Ήταν μια επιτυχία που τα είχε όλα»

Αυτή η φιέστα στην πόλη του Αιγίου μετά το άτυπο και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον παιχνίδι στην Βάρδα, δεν είχε σαν αποδέκτες αποκλειστικά τους παίκτες. Η νέα διοίκηση κατάφερε με έξυπνες και ακόμα δαπανηρές κινήσεις να απορροφήσει όλους τους κραδασμούς αυτής της επιτυχημένης πορείας, αλλά και η τεχνική ηγεσία είχε τον δικό της καθοριστικό ρόλο για να φτάσει η μελανόλευκη αποστολή στο λιμάνι της Γ΄ Εθνικής.

Ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου Θανάσης Ανδρικόπουλος ο οποίος μέσω του επικεφαλής Δημήτρη Ανδριόπουλου ήρθε στη διοίκηση με τον πατέρα του Νίκο και από την πρώτη μέρα που πήρε διοικητικές πρωτοβουλίες, …ερωτεύτηκε την ομάδα της πόλης μας.

Τον συναντούσαμε στα γήπεδα του νομού μας, τα οποία επισκεπτόταν με ταξίδια «αστραπή», για να παρακολουθήσει με αγωνία τις αγωνιστικές εξελίξεις του Παναιγιάλειου.
Το protionline.gr είχε ένα σύντομο διάλογο μαζί του, εφ’ όσον ο ίδιος προς το παρόν τουλάχιστον αφήνει να μιλούν τα έργα.

Για το τι σήμαινε γι’ αυτόν η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, ο νεαρός πρόεδρος είπε: «¨Ηταν μια επιτυχία που τα είχε όλα. Με τα …στραβά της και τα καλά της φτάσαμε σε αυτό που θέλαμε και αυτό που έπρεπε να γίνει.»

Συμβούλιο την περασμένη Παρασκευή

Τα μέλη του μελανόλευκου ΔΣ είχαν συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής, η οποία φυσικά κρίθηκε αναγκαία εφ΄όσον από νωρίς θα πρέπει να καταστρωθούν τα νέα σχέδια, να μπουν οι προγραμματισμοί για το νέο πλάνο του Παναιγιάλειου στη νέα κατηγορία.
Για τη συγκεκριμένη συνάντηση ο Θανάσης Ανδρικόπουλος αρκέστηκε να πει: «Μάθαμε να μετράμε τις καταστάσεις πριν καταλήξουμε στις αποφάσεις».

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Θόδ. Ανδριόπουλος

Ένα από τα βασικά θέματα της Παρασκευής ήταν και αυτό του προπονητή που θα ηγείται της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.
Για το συγκεκριμένο θέμα άφησε να εννοηθεί την παραμονή του Θ. Ανδριόπουλου, μιλώντας στην «Π» ο Θανάσης Ανδρικόπουλος: «Προς το παρόν διατηρείται στην τεχνική ηγεσία ο Θ. Ανδριόπουλος και είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για την σύσταση του ρόστερ στην ομάδα.»

Πάλι υψηλοί οι στόχοι της διοίκησης

Σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ΄ Εθνικής, επιβιώνεις μόνο όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Προς τα εκεί …ταξιδεύουν οι στόχοι της διοίκησης με τον Θανάση Ανδρικόπουλο να τοποθετείται ως εξής: «Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που προηγήθηκε. Προέχει να διατηρήσουμε την ομάδα «καθαρή» και χωρίς μείον το ταμείον. Οι ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να είναι εντάξει με τις πληρωμές τους. Να λένε όλοι τα καλύτερα για τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο του Αιγίου».

Σχετικά με αναμενόμενη οικονομική ενίσχυση, ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου είπε: «Σίγουρα θα υπάρξει κάτι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από νωρίς, για την κατάστρωση των σχεδίων και του πλάνου μας. Επίσης θα προτιμούσα να μαθαίνετε τα νέα του Παναιγιάλειου από εμάς, αφού ότι ακούγεται και λέγεται από κάποιους άλλους δεν εκπροσωπεί εμάς και τη διοίκηση.

Τελειώνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που ξεκίνησε να πιστεύει σε αυτή την ομάδα.»

Θόδωρoς Ανδριόπουλος: «Σε συνδυασμό με τη διοίκηση τα θέματα επί τάπητος»

Πάμε σε ένα πρωτάθλημα περισσότερο δύσκολο και ανταγωνιστικό και σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούμε ενίσχυση», καταθέτει στo protionline.gr ο προπονητής Θόδωρος Ανδριόπουλος και συνεχίζει:

«Προέχει να έρθουν στην ομάδα παίκτες από την περιοχή και ίσως και από πιο μακριά, όμως όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος σε συνδυασμό με τη διοίκηση.

Εκείνο που θα προσέξουμε είναι να γίνουν καλές και προσεγμένες επιλογές, ώστε να βοηθήσουν πραγματικά την ομάδα. Να γίνουμε πιο δυνατοί όπως αρμόζει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία θέλουμε περίπου έξι εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και λογικά θα μπούμε στο γήπεδο στα τέλη Ιουλίου.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr