background img
banner
banner

Μεγάλη συμμετοχή της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου στο “Hellas Gym Festival”

ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΕ 6.500 ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ!

Αντάξιο των μεγάλων προσδοκιών ήταν το “Hellas Gym for Life Challenge”, η μεγάλη καθιερωμένη γιορτή της Γυμναστικής για Όλους, που περικλείει σε ένα τετραήμερο τις ξεχωριστές προσπάθειες 6.500 αθλουμένων μέσα από 310 εντυπωσιακά προγράμματα και διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ελληνοαγγλική Αγωγή και με τον Δήμο Γαλατσίου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος “Be Active”.

Παρούσα, όπως πάντα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, το τμήμα γυμναστικής της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου με 15 αθλήτριες και με την προπονήτριά τους, πρωταθλήτρια Ευρώπης και καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Αβράμ Σιμόνα. Ο σύλλογος του Αιγίου έδωσε “βροντερό παρών” στη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της γυμναστικής, εκπροσωπώντας την περιοχή μας. Τα προγράμματα των ομάδων, που ανταμείφθηκαν με χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια, καθώς και με ειδικά βραβεία σε κάθε κατηγορία, θαύμασαν και χειροκρότησαν φίλαθλοι όλων των ηλικιών, αλλά και υψηλοί προσκεκλημένοι που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC), Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ε.Ο.Ε., Θανάσης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας E-sports Ευάγγελος Καστανιάς, και ο Γενικός Γραμματέας αυτής Φώτης Μαραγκός, η εκπρόσωπος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Παδιώτη, ο Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού, Πέτρος Γαλάνης.

Το “Hellas Gym for Life Challenge” ολοκληρώθηκε την Κυριακή (18/6), με πλούσιο θέαμα από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr