background img
banner
banner

Με “Αιγιώτικο χρώμα” και φέτος ο τελικός μπάσκετ του Πανεπιστημίου Πατρών

Εκατοντάδες συμμετοχές, πλούσιο θέαμα, απονομές, βραβεύσεις και αμέτρητο χειροκρότημα ήταν τα συστατικά στοιχεία της 16ης Ημέρας Αθλητισμού 2023 του Πανεπιστημίου Πατρών που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

Φοιτητές και φοιτήτριες, προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών και φίλοι του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου συμμετείχαν προσφέροντας φάσεις, καλούς χρόνους και ικανοποιητικά σκορ.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε και φέτος ο τελικός του μπάσκετ, που μπορεί πλέον το τμήμα Φυσικοθεραπείας (που κατέλαβε την 1η θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) να μη βρίσκεται στο Αίγιο, όμως στη σύνθεσή του είχε αρκετούς φοιτητές – αθλητές που έχουν παίξει σε ομάδες της Αιγιάλειας.

Τον Αιγιώτη Τηλιακό της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου, τον Τζερμπατζίδη και τον Τσακμακίδη που έχουν περάσει από τον Κεραυνό και τους Γιαννούτσο, Χρήστου και Παπαθανασόπουλο που αγωνίστηκαν στον Ήφαιστο/ Αχιλλέα.

Για την ιστορία, το τμήμα Φυσικοθεραπείας επικράτησε στον τελικό του τμήματος Φαρμακευτικής με 74-64.

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-coach/μέλος ΔΕΠ: Χάρης Ματζάρογλου): Τζερμπατζίδης, Γιαννούτσος, Τηλιακός, Τσακμακίδης, Αντζουλάτος, Πουλημένος, Παππάς, Τριανταφύλλου, Χρήστου, Γκουκούλης, Παπαθανασόπουλος, Χατζηχρήστου, Κατσαίτης, Ματουσίδης

ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ-coach/μέλος ΔΕΠ: Πουλάς Κωνσταντίνος): Μπόχαλης, Ρεγκλής, Μαυρόγιαννης, Παπαντωνάτος, Βεργανελάκης, Γεράνιος, Χανδρινός, Χύτας, Αγγελόπουλος, Δράκου, Τσιρώνης, Σπηλιωτόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr