background img
banner
banner

Μονοδρόμηση από 1η Ιουλίου στην Αλυκή

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΦΙΣΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Σε ισχύ τίθεται από το Σάββατο 1η Ιουλίου η μονοδρόμηση στην οδό Ποσειδώνος στην Αλυκή Αιγίου, με την κατεύθυνση των οχημάτων να γίνεται προς τα ανατολικά. Η ισχύς του μέτρου θα είναι μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου.

Όπως επισημαίνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλυκής «Ο Άγιος Νικόλαος», διέξοδος και επιστροφή θα γίνεται από το δρόμο της Αλυκόβρυσης, όπου έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση φωτιστικών σε όλο το μήκος του δρόμου. Θα απαγορεύεται το παρκάρισμα όπου υπάρχει κίτρινη γραμμή, ώστε να μειωθεί το μποτιλιάρισμα στον παραλιακό δρόμο.
Σημειώνει ακόμη τα εξής: ΄΄Επειδή από 1 Ιουλίου θα τηρηθούν οι κανόνες οδικής κυκλοφορίας και θα υπάρχουν ποινές και πρόστιμα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, εφιστούμε την προσοχή σε όλους, και παρακαλούμε στην τήρηση αυτών για την ασφάλειά μας!!! Για φέτος, έπειτα από συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή, και λόγω των ασταθών καιρικών φαινομένων, και την ακόμα μειωμένη κίνηση, θα έχουμε τη μικρότερη χρονική διάρκεια, (μόλις ενάμιση μήνα ), του μέτρου της μονοδρόμησης΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr