background img
banner
banner

“Ξεφάντωσε” στην ετήσια γιορτή

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΑΓΟΖΑΝΕΩΝ

Μία πολύ σημαντική γιορτή που τείνει να γίνει πλέον θεσμός, καθώς είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που τελείται με τόσο μεγάλη επιτυχία και την μέγιστη δυνατή συμμετοχή κόσμου, διοργάνωσε και πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Όμιλος Απανταχού Αραγοζανέων “Ο Άγιος Γεώργιος”. Το ετήσιο αντάμωμα, όπως καθιερώθηκε και ονομάζεται η εκδήλωση, έγινε το Σάββατο 24 Ιουνίου στον περίβολο χώρο της εκκλησίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου της Παναγίας στο Άλσος της Συμπολιτείας, ενώ πραγματοποιήθηκαν πολλά δρώμενα, εκπλήξεις και πάσης φύσεως δραστηριότητες, συνοδευόμενα από… φαγητά, χορό και καλή διάθεση!

Η εορταστική ημέρα ξεκίνησε λίγο μετά τις 7.30 το πρωί, με την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία που χοροστάτησαν εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ενώ αμέσως μετά δόθηκαν παξιμάδια και γλυκά, συνοδεία καφέ και αναψυκτικών, προσφορά του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από πολυπληθές τμήμα του Χορευτικού Ομίλου Αβύθου “Οι Αχαιοί” τα μέλη του οποίου έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό, ωθώντας το κοινό να καταχειροκροτήσει την όμορφη προσπάθεια και να τους αποθεώσει.

Απολογισμός δράσης και προγραμματισμός

Έπειτα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση, αλλά και τον ετήσιο απολογισμό του Συλλόγου, ενώ έγινε προγραμματισμός για τις επόμενες δράσεις και πρωτοβουλίες που πρόκειται να γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Να επισημανθεί ότι, χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, ενώ μεταξύ άλλων εθεάθησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας Σταύρος Καραδημητρόπουλος, η συνεργάτιδα του Αχαιού βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα Γεωργία Νάτσικα, αλλά και πλήθος εκπροσώπων της πολιτιστικής, επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

 

Εκλογές στις 15 Αυγούστου

Να σημειωθεί ότι, ανακοινώθηκε η κατάθεση των ονομάτων των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 15ης Αυγούστου για το νέο διοικητικό συμβούλιο, εκλογές που έχουν προγραμματιστεί ήδη εδώ και αρκετό διάστημα. Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση με 6μελη ζωντανή, δημοτική ορχήστρα και μία ενδιαφέρουσα λαχειοφόρος αγορά στην οποία κληρώθηκαν πλούσια δώρα, προσφορά χορηγών. Το κέφι και ο χορός κράτησαν για τουλάχιστον τέσσερις ώρες τον κόσμο σε… υπερένταση, ενώ υπήρχε και catering με νόστιμα φαγητά.

Ικανοποιημένη η πρόεδρος

Μιλώντας στo protionline.gr  η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Απανταχού Αραγοζανέων “Ο Άγιος Γεώργιος” Γεωργία Νικολοπούλου και αναφερόμενη στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση που προσέλκυσε και φέτος το ενδιαφέρον, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είχαμε τη σημαντική βοήθεια του ταμία του Συλλόγου μας Γιώργου Χρυσανθοπούλου και του χρωστάμε πολλά για την εκδήλωση που διοργανώθηκε. Βεβαίως, όλο το Δ.Σ. βοήθησε αρκετά και κόπιασε για αυτή την εκδήλωση. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο χωριό και τίμησε με την παρουσία του τις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε. Μα το πιο μεγάλο ευχαριστώ, θα ήθελα να το πω σε εκείνους που έμπρακτα στηρίζουν τον εθελοντισμό και διαθέτουν χρόνο από την προσωπική και κοινωνική τους ζωή, προκειμένου να στηρίζουν κάθε προσπάθεια. Ο Σύλλογος συνεχίζει τις δραστηριότητες του στοχεύοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα” τόνισε η κ. Νικολοπούλου, εμφανώς ευχαριστημένη από την μαζική συμμετοχή και την ανταπόκριση του κόσμου.

Τέλος να σημειωθεί ότι, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχήθηκε στο Σύλλογο τα καλύτερα και δήλωσε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του, σε όσα διοργανώνει και πραγματοποιεί, καθώς αυτό το ετήσιο “αντάμωμα” είναι η ιδανικότερη… αφορμή για συσπειρώνει τα μέλη και τους ντόπιους της περιοχής, δίδοντας την ευκαιρία να μαθαίνει όλο και περισσότερος κόσμος το όμορφο χωριό του Άλσους. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο χαιρετισμός του προέδρου της Ο.Σ.Α. Σταύρου Καραδημητρόπουλου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, ότι το έργο των Συλλόγων της Ομοσπονδίας είναι ιδιαίτερο και σημαντικό και ότι θα στηρίζει πάντα τα σωματεία, προκειμένου στο κάθε συναπάντημα να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr