background img
banner
banner

Συμφώνησε με τον Φοίνικα / Ζήρια ο Ανδρέας Μπέσκος

Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής την περασμένη σεζόν στο τιμόνι του Φοίνικα / Ζήριας, προτιμήθηκε από την διοίκηση του σωματείου ύστερα από το συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, να τον οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα από την θέση της τεχνικής ηγεσίας. Ο λόγος για τον προπονητή Ανδρέα Μπέσκο ο οποίος δεν φοβήθηκε τυχόν αποτυχία στα παιχνίδια μπαράζ, πίστεψε στην ομάδα, την δυναμική και το φιλότιμο των ποδοσφαιριστών και δικαιώθηκε.

Το κέρδος της παραμονής ανήκει σε μεγάλο βαθμό στον Ανδρέα Μπέσκο, που έκανε και τις πρώτες επίσημες δηλώσεις του στo protionline.gr.

«Χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που έδειξαν τα μέλη της διοίκησης του Φοίνικα / Ζήριας στο πρόσωπό μου, ανυπομονώ να προσφέρω στην ομάδα τις υπηρεσίες μου και να τους δικαιώσω.»
Ερωτηθείς για το ρόστερ ο Ανδρέας Μπέσκος επισήμανε: «Απ’ ότι γνωρίζω δεν έχει ζητήσει κανείς παίκτης μέχρι τώρα να αποχωρήσει. Στόχος μας μαζί με τη διοίκηση είναι να διατηρηθεί ο περυσινός κορμός ούτως ώστε να κρατήσει η ομάδα μια ομοιογένεια και να καλυφθούν 2-3 θέσεις που θα μας προσφέρουν μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.
Βασικός στόχος στη συνέχεια είναι να αποφύγουμε ανάλογες περιπέτειες με πέρυσι, που θα μας φέρουν στο δίκοπο μαχαίρι των μπαράζ.»

Σχετικά με την προετοιμασία και αν ετοιμάζεται κάτι άλλο στο σωματείο της δυτικής Αιγιάλειας, ο Ανδρέας Μπέσκος σχολίασε: «Η προετοιμασία μας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ζήριας, που τουλάχιστον αυτή την στιγμή δείχνει σε καλή κατάσταση να μας φιλοξενήσει.

Παράλληλα σημαντικό νέο για τον Φοίνικα / Ζήρια είναι η δημιουργία ακαδημίας με δική μου ευθύνη, ώστε να ετοιμάσουμε τις νέες ηλικίες για την μεγάλη ομάδα.
Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο και τους πρωταθλητές της περιοχής μας. εύχομαι καλό καλοκαίρι και να γυρίσουμε δυνατοί στα γήπεδα.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr