background img
banner
banner

Έσβησε το χαμόγελο του Ανδρέα Παπαϊωάννου

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 57 ΕΤΩΝ

Στη θλίψη βύθισε την περιοχή η είδηση του θανάτου του αγαπητού σε όλους, επαγγελματία, Ανδρέα Παπαϊωάννου, ο οποίος «έφυγε» την Κυριακή 2 Ιουλίου σε ηλικία 57 ετών, έχοντας δώσει πραγματική μάχη να κρατηθεί στη ζωή, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που του προέκυψε.

Συγκεκριμένα πριν από λίγο καιρό, εξαιτίας σοβαρού παθολογικού προβλήματος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την αγαπημένη του οικογένεια, τη σύζυγο, τα δύο του παιδιά και τα δύο του εγγόνια, καθώς και όλη την τοπική κοινωνία.

Ιδιαιτέρως αγαπητός, θετικός άνθρωπος και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, παρουσίαζε σημαντική δράση. Στον επαγγελματικό τομέα, διατηρούσε αρτοποιείο στην Άβυθο και πρόσφατα δημιούργησε μαζί με την οικογένειά του, καφέ στην Τρίγωνη Πλατεία. Είχε μία πολυετή θητεία στο Δ.Σ. της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας, ενώ ήταν ταμίας της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΒΕΕ.

Η κηδεία του θα τελεσθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 5.00 το απόγευμα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου. To Protionline.gr εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος, θερμά συλλυπητήρια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr