background img
banner
banner

Αποχαιρετιστήριο δείπνο από τη διοίκηση του Αθηνόδωρου

Με μπλε και κίτρινο χρώμα και πολλά χαμόγελα γέμισε ο χώρος εστίασης «ΑΝΕΜΩΝΗ» το βράδυ της Δευτέρας 14 Ιουλίου. Η διοίκηση του Αθηνόδωρου έχει κάνει θεσμό το ευχαριστήριο δείπνο προς όλους τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου μετά το πέρας των πανελλήνιων πρωταθλημάτων και των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους .

Στις συζητήσεις επικράτησαν βέβαια οι θλιβερές ειδήσεις από τα μέτωπα των πυρκαγιών αλλά και των πολλών άλλων φλεγόντων θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας και ιδιαίτερα τους νέους. Ωστόσο επικράτησε τελικά το αισιόδοξο κλίμα, η φρεσκάδα και η δροσιά των νέων αθλητών.

Άλλωστε οι περισσότεροι γεύτηκαν την αγωνιστική χρονιά που πέρασε, τη χαρά της επιτυχίας μέσα στο πλαίσιο που δεν έλειπαν η κούραση και κάποιες φορές η απογοήτευση.
“Τους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τις συγκινήσεις που μας προσέφεραν . Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και τους χορηγούς της συνάντησής μας αυτής και συγκεκριμένα τα ζαχαροπλαστεία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ » και του καταστήματος εστίασης «ΑΝΕΜΩΝΗ» που είναι πάντα δίπλα στο σύλλογο και τους αθλητές μας”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr