background img
banner
banner

Βάσω Ψυχράμη: «Αδιαμφισβήτητη η ποιοτική υπεροχή του κ. Γούτου και του συνδυασμού μας»

Σε τοποθέτησή της στo Protionline.gr η κ. Ψυχράμη μίλησε για τη σύμπραξή της με τον κ. Γούτο αλλά και για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ενιαίας παράταξης που έχουν δημιουργήσει. Συγκεκριμένα, επισήμανε: ΄΄Κάναμε σύμπραξη των δύο πολυκομματικών δημοτικών συνδυασμών μας με επικεφαλής τον Χρήστο Γούτο με σκοπό την πρόοδο του τόπου μας. Μαζί λοιπόν για την Αιγιάλεια του Αύριο που οραματιζόμαστε! Η Αιγιάλεια αξίζει καλύτερες μέρες και θα τις πετύχουμε! Συνενώσαμε δυνάμεις και συνεργαστήκαμε άψογα τα τέσσερα χρόνια με παραγωγή πλούσιου έργου προς όφελος των συνδημοτών μας, το ίδιο θα κάνουμε και αύριο ως νέα διοίκηση του δήμου μας, εφόσον μας αναθέσουν αυτή την ευθύνη οι συμπολίτες μας. Όλα ξεκινούν από την πολιτική παιδεία των ηγετών, το ήθος και τις αρετές τους. Το δείγμα πολιτικής γραφής και αξιοπιστίας λόγων και έργων που έχουν δώσει οι επικεφαλής μέχρι σήμερα. Αυτό είναι για μένα και από την κοινωνία το ζητούμενο, αυτό είναι και για τον νέο συνδυασμό μας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αντιπαραθέτουμε λοιπόν στον κ. Καλογερόπουλο ως νέος συνδυασμός με τον κ. Γούτο την αδιαμφισβήτητη από την κοινωνία μας, ποιοτική υπεροχή του.

Ο κόσμος βαρέθηκε τον πολιτικό της εξέδρας που προσβάλει και υποτιμά τους πολιτικούς αντιπάλους. Θέλει ανθρώπους με πολιτικό ήθος έντιμους, προσγειωμένους, ταπεινούς και προσιτούς, χαρακτηριστικά του επικεφαλής της παράταξής μας Χρήστου Γούτου αλλά και του συνδυασμού μας΄΄.

Παράλληλα, η κ. Ψυχράμη σχολίασε και δημοσιεύματα που παρουσίασαν τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων, λέγοντας: ΄΄Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά και δεν παρασύρονται από τα κατευθυνόμενα ρεπορτάζ των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων fake news των ημερών μας… Αυτό που λαμβάνουμε εμείς ως νέος συνδυασμός από τους συμπολίτες μας είναι η αγάπη και η αποδοχή που εκδηλώνεται καθημερινά και έμπρακτα με την μεγάλη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας.

Και ναι, δεν είναι ανέφικτος ο στόχος της νίκης από την πρώτη Κυριακή. Τις πραγματικές δημοσκοπήσεις όλοι τις γνωρίζουμε και έχουν εντελώς διαφορετικά στοιχεία…. που ενίοτε κάποιους πανικοβάλουν…΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr