background img
banner
banner

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΩΣ ΨΥΧΡΑΜΗ ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ: «Τέλος τα επικοινωνιακά τρικ του δημάρχου των μη έργων!»

Με αφορμή την παράδοση της πλατεία Αγ. Λαύρας στους δημότες, η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Βάσω Ψυχράμη, εκφράζει τη χαρά της που συνέβαλε στο έργο, ενώ παράλληλα τονίζει πως δεν παραδόθηκε στην ώρα του εξαιτίας των λανθασμένων χειρισμών του κ. Καλογερόπουλου.

Δεν παραλείπει επίσης να ευχαριστήσει την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου για τη συμβολή της.

Ειδικότερα, τονίζει τα εξής: ΄΄Αισθάνομαι ιδαίτερη χαρά που ένα έργο που οραματιστήκαμε επί Δημαρχίας Παναγόπουλου και συνέβαλα καθοριστικά στην δημιουργία του, μετά από τέσσερα χρόνια αδικαιολόγητης καθυστέρησης, εξαιτίας των άστοχων και κακών χειρισμών του κ. Καλογερόπουλου, επιτέλους παραδίδεται στους δημότες μας.
Θα ήθελα σήμερα να αναφερθώ στην συμβολή του αείμνηστου Αιγιολάτρη αρχιτέκτονα Νίκου Μουρίκη που μου έδωσε την χαρά να μετουσιώσω σε έργο το “πνευματικό του παιδί” την κεντρική μας Πλατεία Αγίας Λαύρας.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για την σημαντική συμβολή της και την γόνιμη συνεργασία που είχαμε και στο συγκεκριμένο έργο της Πλατείας προς όφελος της κοινωνίας.
Τις τεράστιες ευθύνες και την ανικανότητα του κ. Καλογερόπουλου για την τετραετή στέρηση των δημοτών από την παράδοση της κεντρικής μας Πλατείας θα την εκθέσουμε και θα τον εκθέσουμε στους συμπολίτες μας κατά την προεκλογική περίοδο.
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ των ΜΗ ΕΡΓΩΝ!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr