background img
banner
banner

Η Αννα Μαστοράκου κοντά στους αθλητές Ρομποτικής

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου επισκέφθηκε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί με τις ομάδες ρομποτικής της Πάτρας που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρομποτικής, οι οποίοι θα γίνουν φέτος στον Παναμά.

Τους μικρούς αθλητές της Ρομποτικής συνόδευσε ο επικεφαλής της WRO Ιωάννης Σομαλακίδης, την ομάδα TeamWordHappinessπου αποτελείται από παιδιά Δημοτικού ο προπονητής τους Ανέστης Δοβός και την ομάδα SmartBirdsπου αποτελείται από μαθητές Γυμνασίου ο προπονητής τους Πάνος Βέρρας.

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης άκουσε με προσοχή τα επιτεύγματα των μαθητών και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να καλύψουν τα έξοδα του ταξιδιού στον Παναμά, που ανέρχονται σε 7.000 ευρώ για κάθε ομάδα. Ζητήθηκαν λύσεις και προτάσεις προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται, γιατί η Περιφέρεια δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει ταξίδια στο εξωτερικό.

Αναφέρθηκε επίσης ότι σχεδιάζεται Μεσογειακή Ολυμπιάδα Ρομποτικής και προτάθηκε να διεκδικήσει η Πάτρα την ανάληψή της με προσέλευση, μάλιστα, 16 έως 18 χωρών της Μεσογείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr