background img
banner
banner

Κ.Δ.Α.Π. «ΠΝΟΗ» ΑΙΓΙΟΥ: Γεμίζει ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες των παιδιών μας!

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Πνοή» είναι ένας παιδαγωγικός χώρος που δημιουργήθηκε στο Αίγιο τον Σεπτέμβριο του 2022, κερδίζοντας από το πρώτο λεπτό την εμπιστοσύνη των γονέων της περιοχής. Αποτελεί ένα ζωντανό δημιουργικό κύτταρο της κοινωνίας για παιδιά ηλικιών από 5 έως 12 ετών, ικανοποιώντας τόσο τις δικές τους ανάγκες όσο και των γονιών τους οι οποίοι οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο.

Λειτουργεί στον σύγχρονο και ασφαλή χώρο της οδού Π. Χαραλάμπους 2 και Μητροπόλεως στο Αίγιο και είναι μέλος του ομίλου ΚΔΑΠ «Πνοή», ο οποίος απαριθμεί συνολικά πέντε δομές ενώ υπάρχει και ΚΔΑΠ Α.με.Α. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα ΚΔΑΠ «Πνοή» εξυπηρετούν στο σύνολο περισσότερα από 400 παιδιά.

Από την αρχή της λειτουργίας του, το ΚΔΑΠ «Πνοή» στο Αίγιο καλλιέργησε στους μικρούς φίλους του, την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων μέσω του παιχνιδιού. Ειδικότερα, προσφέρει γνώσεις, παιχνίδι, χαρά και διασκέδαση. Σκοπός του είναι η ανάπτυξη της κριτικής και δημιουργικής σκέψης των παιδιών, η καλλιέργεια δεξιοτήτων καλλιτεχνικής έκφρασης και αξιών και η υιοθέτηση θετικής στάσης για τη ζωή. Όπως αναφέρει στο Protionline.gr  η υπεύθυνη λειτουργίας του ΚΔΑΠ «Πνοή» στο Αίγιο, Αναστασία Βλαχοπούλου, ΄΄για την επίτευξη των στόχων μας έχουμε δημιουργήσει μία πληθώρα δραστηριοτήτων οι οποίες είναι ποιοτικές και δημιουργικές για να γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά τον χρόνο που περνούν τα παιδιά στο ΚΔΑΠ «Πνοή». Μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι από την αρχή λειτουργίας του Κέντρου μας, οι γονείς μάς εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και ήδη έχουν υποβάλει αίτηση και για τη νέα χρονιά. Τους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους. Και μόνο το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων, φανερώνει το έργο που επιτελείται και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε΄΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Βλαχοπούλου γνωρίζει το αντικείμενο καθώς, τόσο στο παρελθόν όσο και με παράλληλες δραστηριότητές της, είτε μέσω του μπάσκετ, είτε μέσω του κολυμβητικού ομίλου με τον οποίο ασχολείται και γενικότερα τις αθλητικές δράσεις, γνωρίζει επακριβώς τις ανάγκες των παιδιών και το πώς μπορεί να τους προσφέρει τα καλύτερα. Παράλληλα, το ΚΔΑΠ «Πνοή» συνεργάζεται με εξειδικευμένο προσωπικό πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Και μπορεί το ΚΔΑΠ «Πνοή» να είναι ιδιωτικό, ωστόσο τα παιδιά μπορούν να ενταχθούν στις τάξεις του, εντελώς δωρεάν και να το επισκέπτονται καθημερινά από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούλιο που λειτουργεί. Χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, οι γονείς υποβάλουν αίτηση, υπάρχει μοριοδότηση και λαμβάνουν το αντίστοιχο voucher.
Οι εγγραφές συνεχίζονται ως τις 11 Ιουλίου και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στο ΚΔΑΠ «Πνοή», Π. Χαραλάμπους 2 και Μητροπόλεως. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2691181290, 6946502324, 6999103616.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr