background img
banner
banner

Σενάριο ανόδου της Αβύθου στην Β΄ κατηγορία

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Συνεχίζει με την ίδια τακτική που μας έχει συνηθίσει ο Κυριάκος Αθανασίου. Ο προπονητής της Θύελλας Αιγίου ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία βρίσκεται η ομάδα του, ξεκινά την προετοιμασία νωρίς. Πριν τον 15Αύγουστο και πριν από τις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται στις τρεις κατηγορίες ΕΠΣ Αχαΐας έχει μπει στο γήπεδο.

Με τεστ φυσικής κατάστασης η πρώτη της Θύελλας

Μεγάλο σε αριθμό τον έμψυχο υλικό της Θύελλας, με τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου να μην γνωρίζει ακόμα το μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών που έοχυν περάσει σε Πανεπιστήμια, σε ποιες πόλεις θα σπουδάσουν και αν θα είναι εύκολο να συνεργάζονται με την ομάδα.

Παράλληλα περιμένει παίκτες που έχουν φύγει από την πόλη μας για επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα αρχίσουν να καταφθάνουν στην διάρκεια της προετοιμασίας.
Για τον λόγο αυτό έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί ένα τεστ φυσικής κατάστασης, μέχρι να ξεκαθαρίσει εντελώς η κατάσταση στο ρόστερ και να γίνουν τα εργομετρικά προς το τέλος του Αυγούστου.

Καθημερινές προπονήσεις με δυο διπλές την εβδομάδα

Οι προπονήσεις της Θύελλας θα είναι καθημερινές, ενώ στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα υπάρχουν δυο προπονήσεις διπλές, με πρωινή επίσκεψη στο γυμναστήριο.
Το ραντεβού στην προετοιμασία καθημερινά θα είναι για τις 7 το απόγευμα.

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κουρτάκης πέρασε σε Πανεπιστήμιο, υποχρεώνοντας έτσι την τεχνική ηγεσία της Θύελλας να καλύψει την θέση του. Εχουν ξεκινήσει επαφές με κάποιους τερματοφύλακες, που στην περιοχή μας δεν είναι ούτε μετρημένοι στα δάχτυλα μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κουρτάκη.

Προχωρούν τα έργα στα αποδυτήρια Πλαστήρα

Έχουν αλλάξει μορφή τα αποδυτήρια στο γήπεδο Πλαστήρα, με το κτίριο να έχει σοβατιστεί, να έχουν περάσει υδραυλικά, να τοποθετούνται τα πλακάκια.
Ευχή όλων των σωματείων που χρησιμοποιούν το γήπεδο, των διαιτητών και των φιλοξενούμενων, είναι να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα σύντομα.

Πιθανότητες να ανέλθει στην Β΄ κατηγορία έχει η Αβυθος

Δεν άλλαξε κάτι στο σωματείο Αστραπή / Αετός Πατρών, από τότε που η οικογένεια Μπάρλου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση της ομάδας.
Έκτοτε κανείς δεν συγκινήθηκε από το Ψαροφάι και την περιοχή της Αγίας Σοφίας και είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος να μην δηλώσει συμμετοχή το σωματείο Αστραπή / Αετός Πατρών.
Αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει και δεν δηλωθεί συμμετοχή στην Α΄ κατηγορία από το συμπαθές σωματείο, την θέση του θα πάρει ο πρώτος επιλαχών από τα μπαράζ ανόδου της Β΄ κατηγορίας που είναι ο Δαβουρλής.

Την θέση του Δαβουρλή στη Β΄ κατηγορία θα καλύψει η Άβυθος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr