background img
banner
banner

«Η στάση του κ. Καλογερόπουλου προδίδει μία πολιτική των συμβιβασμών προς ίδιο συμφέρον»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Α.

Με δήλωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αιγιάλεια Προορισμός» Κώστας Σπηλιόπουλος παίρνει θέση για το θέμα που προωθεί ο ΔΣΑ και για τα τεκταινόμενα στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης:

«Παρακολουθούμε με συλλογισμό και αμηχανία την έντεχνη και μεθοδευμένη απόκλιση των αποφάσεων του κ. Καλογερόπουλου,από το συμφέρον και τις ανάγκες των δημοτών της Αιγιάλειας.
Παρά το γεγονός ότι εντάχτηκε στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου, η συζήτηση της υπαγωγής όλων των νομικών υποθέσεων των δημοτών στην αρμοδιότητα του Πρωτοδικείου Αιγίου, εκεί όπου πρέπει να ανήκουν διοικητικά και τοπικά, και όχι τα μισά στα Καλάβρυτα και τα άλλα μισά στην Ακράτα, ταλαιπωρώντας μία μερίδα δημοτών σε ταξίδια εκτός της περιοχής τους, προτίμησε να αναβάλλει την συζήτηση με ανυπόστατες προφάσεις, απαξιώνοντας το γεγονός ότι ένα ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με την παρόμοια απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου του Αιγίου, θα βοηθούσε θετικά στην εξέταση του θέματος από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η στάση του κ. Καλογερόπουλου προδίδει μία πολιτική των συμβιβασμών προς ίδιο συμφέρον και όχι μία πολιτική των εξυπηρέτησης του δίκαιου συμφέροντος της Αιγιάλειας .
Η ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ έχει ξεκάθαρο στόχο το συμφέρον του τόπου της Αιγιάλειας και μόνο αυτόν.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr