background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Από τον Κεραυνό στην Αχαγιά 82 ο Λευτέρης Ιατρόπουλος

Mετά τον Ακρατινό Γεράσιμο Γιοβά που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί με τον Προμηθέα 2014 ένας ακόμη παίκτης του Κεραυνού την περυσινή χρονιά, ο Αιγιώτης Λευτέρης Ιατρόπουλος, θα συνεχίσει στη Γ΄ Εθνική, αυτή τη φορά με την Αχαγιά ΄82. Για τον 23χρονο φόργουορντ η Αχαγιά θα είναι η τρίτη ομάδα με την οποία θα παίξει στην κατηγορία καθώς είχαν προηγηθεί ο Ήφαιστος/Αχιλλέας τη σεζόν 2021-22 και ο Α.Σ. Καστοριάς τη μισή σεζόν 2022-23 (πριν επιστρέψει στο Αίγιο για τον Κεραυνό).

Ο Ιατρόπουλος στο διάστημα που σπούδαζε στην ακριτική πόλη βρήκε αρχικά μπασκετική στέγη στο Κλειστό Γυμναστήριο του Άργους Ορεστικού τη σεζόν 2018-19 (Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ). Στο Άργος έμεινε για μία μόλις χρονιά, καθώς την αγωνιστική περίοδο 2019-20 εντάχθηκε στο ρόστερ των «γουναράδων» έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, όντας 2ος σκόρερ της ομάδας, στην πρωταθληματική πορεία του Α.Σ Καστοριάς που πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Η Αχαγιά ΄82 μετά τον υποβιβασμό της από τη Β΄ Εθνική ενισχύθηκε σημαντικά με στόχο την άμεση επιστροφή της και θεωρείται από τα φαβορί στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής όπου θα βρεθεί αντίπαλος και με τον “νεοφώτιστο” Αστέρα Τέμενης. Έχει αποκτήσει ακόμη, τον Δημήτρη Λυμπέρη, τον Φώτη Ιωάννου, τον Σέρβο Τζόκιτς, τον Σταύρο Χονδρόπουλο και τον Χρήστο Τόκα, ενώ, με εξαίρεση τον Φίλιππο Φραντζή, κράτησε όλους τους βασικούς παίκτες από το περυσινό ρόστερ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr