background img
banner
banner

Πλύσιμο δρόμων και απολύμανση σε κοινόχρηστους χώρους

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

Σημαντικές παρεμβάσεις για την καθαριότητα απ’ άκρη σε άκρη σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους, πραγματοποιεί η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Αιγιαλείας, στο πλαίσιο της τακτικής απολύμανσης που εκτελεί ανά διαστήματα. Ταυτόχρονα, πραγματοποιούνται και απολυμάνσεις σε κάδους απορριμμάτων.

Όπως ανέφερε στo Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος, ΄΄η Υπηρεσία έχει ξεκινήσει τους καθαρισμούς με πλύσιμο δρόμων, κοινοχρήστων χώρων και κάδων κυλιόμενα, από τον Δεκαπενταύγουστο και εφόσον το επέτρεψαν οι συνθήκες. Έγινε πλύσιμο δρόμων στον Συνοικισμό Νικολάου Πλαστήρα, στην Καλλιθέα, στην παραλία Αιγίου, στα Σελιανίτικα, στον Λόγγο, στην Ανατολική Αιγιάλεια και έπεται και συνέχεια΄΄. Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό, ΄΄έγινε απολύμανση και των υπόγειων κάδων στο Αίγιο, ενώ μέσα στην πόλη έχει πλυθεί το 80% των κάδων απορριμμάτων και έχει κολληθεί η ανάλογη ένδειξη. Εκτιμώ ότι μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου θα έχουν πλυθεί όλοι οι κάδοι. Βεβαίως, όλα αυτά θα είχαν γίνει νωρίτερα όμως δεν κατέστη εφικτό εξαιτίας της αύξησης του πληθυσμού της περιοχής λόγω του τουρισμού άρα και των αναγκών και του όγκου των απορριμμάτων και εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, δεδομένου ότι δεν μας επετράπη να προσλάβουμε τον απαιτούμενο αριθμό ατόμων. Όταν ψηφίζουμε μείωση των δημοτικών τελών, όταν δεν έχουμε προϋπολογισμό για να κάνουμε προγραμματισμό, επόμενο είναι να συναντάμε δυσκολίες. Παρά ταύτα, με συντονισμένη προσπάθεια καταφέρνουμε να αντεπεξέλθουμε΄΄.

Θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες περιοχές

Και κατέληξε ο κ. Καραΐσκος με τα εξής: ΄΄Οι εργασίες καθαρισμού, απολύμανσης και πλυσίματος συνεχίζονται. Οι χώροι με μεγάλη συνάθροιση πολιτών χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή ενώ και η συνεργασία και η υπεύθυνη στάση των συμπολιτών μας είναι σημαντική για την επιτυχία΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr