background img
banner
banner

Συναυλία αφιερωμένη στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. με πολλή αγάπη!

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ

Το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουλίου, ένα σύνολο από σπουδαίους ανθρώπους με ταλέντο και κυρίως μεγάλη καρδιά και ανθρωπιά, κατέκλυσαν το υπαίθριο θέατρο “Γεώργιος Παππάς”, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά το Ε.ΚΑ.ΜΕ. Πλήθος κόσμου βρέθηκαν στη μουσική βραδιά και απόλαυσαν τις μελωδικές φωνές των καλλιτεχνών και τις όμορφες μελωδίες από τους εξαίσιους μουσικούς.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε η Μπέσσυ Νάσση και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε επιμεληθεί η Μαίρη Ζαχαράκη. Συμμετείχαν όλα τα χορωδιακά σύνολα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αίολος” Βαλιμιτίκων και του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Λόγγου “Ο Βύρων”. Στο τέλος χόρεψαν και τα παιδιά του Ειδικού Κέντρου λαμβάνοντας ένα τεράστιο χειροκρότημα από όλο το κοινό. Μεγάλος ερμηνευτής της βραδιάς ο Γιάννης Καραμάνος που μάγεψε με την υπέροχη φωνή του.

Το ένθερμο κοινό της βραδιάς ενίσχυσε οικονομικά το Ε.Κ.Α.ΜΕ. με το σημαντικό ποσό των 1.190,60€. Επίσης ο σπουδαίος ζωγράφος Αlessandro DeMartino προσέφερε ένα έργο τέχνης του.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Αιγιαλείας για την παραχώρηση του Υπαίθριου Θεάτρου για την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης, τις Μπέσσυ Νάσση και Μαίρη Ζαχαράκη για τη συνεχόμενη στήριξη στον χώρο, τον ανωτέρω ζωγράφο, όλες τις χορωδίες, μουσικούς και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν ώστε να υλοποιεί αυτή η τόσο όμορφη εκδήλωση. Επίσης ευχαριστεί τους χορευτές και χορεύτριες του Ε.Κ.Α.ΜΕ. για την σπουδαία χορευτική τους εμφάνιση και εύχεται σε όλους υγεία και καλό καλοκαίρι!


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr