background img
banner
banner

Συνεχίζονται οι μεταβατικές προπονήσεις των μικρών τμημάτων του Κεραυνού Αιγίου

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ Η “ΠΡΩΤΗ” ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η συνένωση των ακαδημιών Κεραυνού Αιγίου και Ήφαιστου/Αχιλλέα ίσως αποτελέσει το μεγαλύτερο κέρδος που μπορεί να προκύψει στο άμεσο μέλλον από τη συνεργασία των δύο συλλόγων που ξεκίνησε φέτος. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ρίξει μεγάλο βάρος σε αυτή την προσπάθεια, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι όλο τον Αύγουστο διεξάγονται καθημερινές προπονήσεις (από Δευτέρα έως Παρασκευή) σε παιδικό (πρωί) και εφηβικό (απόγευμα) με δεκάδες παιδιά να δίνουν το “παρών” προκειμένου να ετοιμαστεί η ομάδα για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.

Όπως είναι φυσικό από τη στιγμή που οι ακαδημίες και τα παιδικοεφηβικά τμήματα των δύο συλλόγων ένωσαν τις δυνάμεις τους, ο αριθμός των παιδιών αυξήθηκε σημαντικά, άρα και οι πιθανότητες να “βγουν” παίκτες που στο μέλλον θα μεταπηδήσουν στην αντρική ομάδα είναι πολύ μεγαλύτερες. Οι προπονήσεις, αλλά και όλη η διαδικασία στη λειτουργία των υποδομών γίνονται – χωρίς ίχνος υπερβολής – σε επαγγελματικά πλαίσια και επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας.

Όσο αφορά τη “μεγάλη” ομάδα που θα πάρει μέρος ως Κεραυνός Αιγίου στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, εκτός απροόπτου θα μπει στο γήπεδο για ξεκίνημα προετοιμασίας την επόμενη Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 8 το βράδυ. Η διοίκηση έχει κάνει άνάλογο αίτημα στο Νομικό Πρόσωπο και περιμένει επίσημη απάντηση. Λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αφού έτσι κι αλλιώς την ίδια ημέρα και ώρα (8-9.30) το κλειστό γυμναστήριο χρησιμοποιείται από το εφηβικό τμήμα. Θα γίνει παρουσίαση κάποιων νέων αποκτημάτων καθώς και των παικτών που παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ του Κεραυνού και του Ήφαιστου/Αχιλλέα (που πάντως δεν είναι πολλοί καθώς οι περισσότεροι έχουν αποχωρήσει). Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν επίσημα γνωστές την επόμενη εβδομάδα και αφού προηγηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 7 Οκτωβρίου.

Ο πρώην παίκτης του Κεραυνού Ανδρέας Μπεκρής στο Βαρθολομιό

Η νεοφώτιστη στην Α1 ΕΣΚΑΗ, Α.Ε. Βαρθολομιού, δείχνει μέσα από τις μεταγραφές της πως όχι μόνο ήρθε για να μείνει στην μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ, αλλά και για να πάει ψηλά! Μετά τον Γιώργο Δασκαλόπουλο, απέκτησε και τον 29χρονο Αμαλιαδίτη γκαρντ, Ανδρέα Μπεκρή (φωτό), με θητεία επί πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες (Κόροιβο, Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Κεραυνό Αιγίου κ.τ.λ.). Μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα του Σάκη Καρύδα, που δυναμώνει πολύ στην περιφέρεια με τον Ανδρέα Μπεκρή και είναι σίγουρο πως θα είναι πολύ ανταγωνιστική και στο μεγάλο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ.

Ο 29χρονος Αμαλιαδίτης guard, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Κοροίβου αγωνιζόμενος στα 16 του έτη στην Α2 Εθνική! Έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε! Κόροιβος Αμαλιάδας, Κεραυνός Αιγίου, Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, ΓΑΣ Κομοτηνής, Κεραυνός Αιγίου και Ίωνες Χίου είναι οι ομάδες που αγωνίστηκε.

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος, η πρώτη χρονικά μεταγραφή, την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ηρακλή Πύργου, ενώ έχει εμπειρία και από την Γ΄ Εθνική με τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας. Μια δυνατή μεταγραφή για την ομάδα του Σάκη Καρύδα, η οποία έχει διατηρήσει σχεδόν όλο τον περσινό ρόστερ και ενισχύεται με νέους παίκτες, ενόψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο 27χρονος Πυργιώτης guard προέρχεται από τα παιδικοεφηβικά τμήματα του Ηρακλή Πύργου, αγωνίστηκε ως φοιτητής σε ομάδες της Πάτρας και έφτασε να αγωνίζεται έως τη Γ΄ Εθνική Κατηγορία με τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, πριν επιστρέψει στον Ηρακλή Πύργου!

Μπαράζ μεταγραφών στο ΣΕΦΑ Ανδραβίδας

Μία ακόμη ομάδα της Ηλείας ενισχύεται δυναμικά εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Ο ΣΕΦΑ Ανδραβίδας με τον Αλέξη Μπίρμπα να δυναμώνει στις θέσεις 3 και 4. Ο 25χρονος ύψους 1,95 έρχεται στην Ανδραβίδα με πολλές φιλοδοξίες για να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της τη νέα χρονιά. Πέρσι αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ενώ έχει περάσει και από Προμηθέα, ΕΑΠ,ΠΑΣ Ναυπάκτου και Παναχαϊκό! Το ΣΕΦΑ απέκτησε ακόμη: Τον 21χρονο γκαρντ Νίκο Σταθόπουλο, τον 23χρονο Γιάννη Σέρμπο, τον αχαγιωτη γκαρντ ήρθε την περσινή χρονιά στην Ανδραβίδα με διπλο δελτίο και πάρα τον τραυματισμό του έδωσε τα πάντα για να σωθεί η ομάδα και θα αποτελέσει την νέα μεταγραφή του ΣΕΦΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ καθώς συμφώνησε και την επόμενη χρονιά θα φορά κιτρινόμαυρα! Επίσης απέκτησε τον πολύπειρο Αλέξη Κολοτούρο, τον ταλαντούχο γκαρντ Νίκο Φωτόπουλο, ενώ παράλληλα στην ομάδα συνεχίζει και ο σέντερ Νεκτάριος Αναστόπουλος προερχόμενος από την ακαδημία που στην περσινή χρονιά αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr