background img
banner
banner

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ο Κεραυνός Αιγίου νίκησε 64-53 την Αγυιά και “αγκάλιασε” την πρώτη θέση

ΞΕΦΥΓΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΛΑΥΚΟΥ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Κεραυνός νίκησε με 64-53 τη νεανική ΑΕ Αγυιάς στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου και αποσπάστηκε κατά δύο νίκες από τη δεύτερη της βαθμολογίας Γαλήνη, τέσσερις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Η ήττα της Γαλήνης στο ντέρμπι με τους Νέους Γλαύκου ήταν ένα μεγάλο “δώρο” για την ομάδα του Αιγίου, μία εβδομάδα πριν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν στο κλειστό της Αλεξιώτισσας την ερχόμενη Δευτέρα με τον Κεραυνό έχει νικήσει και με διαφορά 15 πόντων στο ματς του πρώτου γύρου στο Αίγιο.

Η αιγιώτικη ομάδα μόνο αν “αυτοκτονήσει” θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Θα πρέπει να ηττηθεί από τη Γαλήνη με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων, και στα τρία παιχνίδια που θα απομένουν να κάνει μία ήττα και οι πατρινοί τρεις σερί νίκες. Ο Κεραυνός έχει δύο ματς στο Αίγιο με ΕΑ Παραλίας, ΣΕΦΑ ενώ εκτός έδρας θα παίξει με την Απολλωνιάδα.

Το πλεονέκτημα έδρας βέβαια μπορεί να σημάνει πολλά, αλλά μπορεί και τίποτα στη διαδικασία των πλέι οφ. Για το λόγο ότι οι οι ομάδες μεταφέρουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα από την κανονική περίοδο και ο Κεραυνός θα προσπαθήσει για τη νίκη την επόμενη εβδομάδα προκειμένου κάνει το 2-0 απέναντι στην πατρινή ομάδα.

Τα 10λεπτα: 15-11, 14-10, 21-20, 14-12.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ (Γιούπης): Μοσχοβάκης 15 (2), Σπηλιόπουλος 17 (3), Καλογιάννης 14 (2), Χριστοδουλόπουλος 5 (1), Ντούλες 3 (1), Νάτσκος 4, Τριπολίδης 7 (1), Σταμούλης 1, Φιλίππου, Σπηλιωτόπουλος.

ΑΓΥΙΑ (Χατζαράς): Χριστόπουλος 20, Λαγογιάννης 11 (2), Μηλιτσόπουλος 15 (2), Ρενιέρης 3, Κέκερης 4, Σίψας, Χαντζάρας, Στόλας, Παπούλιας, Παπαφωτίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr