background img
banner
banner

Έγινε «ποτάμι» από τα όμβρια η Ζωοδόχου Πηγής

ΜΙΑ… ΣΑΚΟΥΛΑ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΝΙΓΕΙ» Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ

«Συναγερμός» σήμανε από τα ξημερώματα ως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, την οποία τα όμβρια ύδατα μετέτρεψαν σε… ποτάμι, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την κυκλοφορία των οχημάτων και βέβαια αδύνατη και επικίνδυνη τη διάβασή της από πεζούς. Συνεργεία της ΔΕΥΑΑ ωστόσο επενέβησαν άμεσα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η βροχή υποχώρησε, ο δρόμος έγινε και πάλι ασφαλής.

Η αιτία της δύσκολης αλλά και πρόσκαιρης κατάστασης δεν ήταν προβλήματα σε αγωγούς, ακαθάριστα φρεάτια ή ρείθρα. Οφειλόταν αποκλειστικά και μόνο στα σκουπίδια που «κατέβασε» η οδός Μιχαλακοπούλου (Τεμπελόραχη) τα οποία παρασύρθηκαν από τα νερά της βροχής και κατέληξαν στο ένα και μοναδικό φρεάτιο που βρίσκεται μπροστά από το περίπτερο της Ζωοδόχου Πηγής. Όταν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑ εκλήθησαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, απομάκρυναν μία μεγάλη σακούλα από τη σχάρα και τα νερά άρχισαν σιγά – σιγά να φεύγουν, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί αποστράγγιση σε λιγότερο από μία ώρα.

Πριν όμως τα όμβρια είχαν φτάσει και ξεπεράσει το ύψος του πεζοδρομίου, καταλήγοντας εντός των εξωτερικών εγκαταστάσεων των παραλιακών καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο.

Όσο για τα σκουπίδια, ήταν αυτά που κάποιοι με υπερβολική ευκολία πέταξαν στον δρόμο και δεν αποκλείεται να πρόκειται για τα ίδια άτομα που διαμαρτύρονταν για τη κατάσταση της παραλιακής οδού…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr