background img
banner
banner

Αρχισε προσθήκες με Δαλιάνη και Νικολακόπουλο ο Φοίνικας / Ζήρια

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Με δυο καλές μεταγραφές ξεκίνησε την ενίσχυσή του ο Φοίνικας / Ζήρια, αφού δυνάμωσε για τα καλά τη «μέση» της ομάδας. Ο πολύ γνωστός μας Κώστας Δαλιάνης ήταν η πρώτη προσθήκη στην ομάδα της δυτικής Αιγιάλειας που ήρθε από τον Αστέρα Τέμενης, για να ακολουθήσει από τον Δαβουρλή ο νεαρός 18χρονος Γιώργος Νικολακόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί χαφ.

Γιώργος Νικολακόπουλος

Κώστας Δαλιάνης: «Στην μεταγραφή μου ρόλο έπαιξε η φιλία μου με τον προπονητή Νταγιούκλα»

Ο 28χρονος μέσος Κώστας Δαλιάνης που πρόσφατα είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον Παναιγιάλειο, μίλησε στo Protionline.gr για την μετακίνησή του από τον Αστέρα Τέμενης στον Φοίνικα / Ζήρια: «Στον Αστέρα Τέμενης έζησα όμορφες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου τον προπονητή μου Αντώνη Μπάλα και όλη τη διοίκηση για την συμπαράσταση προς το πρόσωπό μου, την άψογη συνεργασία μας και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Τέμενης.

Τώρα πως βρέθηκα στον Φοίνικα / Ζήρια; Όλα ξεκίνησαν από τηλεφωνική επαφή που είχα με τον προπονητή Θανάση Νταγιούκλα, με τον οποίο μας συνδέει μακροχρόνια φιλία. Συναντηθήκαμε μαζί με τον πρόεδρο Χρήστο Βλάχο, που είναι νέος στον χώρο, διαθέτει όρεξη και όραμα. Μου παρουσίασαν το πλάνο της ομάδας, στο οποίο ταίριαζα και με ήθελαν πολύ.
Δεν πήρε πολύ να συμφωνήσουμε κι έτσι επιστρέφω στην Ζήρια ύστερα από 14 χρόνια, έχοντας παράλληλα αγωνιστεί σε Θύελλα Αιγίου, Λέων Αλισσού, Παναιγιάλειο, Ακράτα, Εθνικό Σαγεΐκων και Ζευγολατιό, αν δεν …ξεχνώ κάτι».

Κοινή συνεναίσει το «διαζύγιο» Αστέρα – Δαλιάνη

Από την πλευρά της η διοίκηση του σωματείου της Τέμενης πιστοποίησε την κοινή συναίνεση στη μεταγραφή του Δαλιάνη αναφέροντας:
«Το Δ.Σ. του Αστέρα έπειτα από έξι ( 6 ) χρόνια συνεργασίας αποδέσμευσε τον ποδοσφαιριστή Κώστα Δαλιάνη.
Ο Κώστας χρειάστηκε να αλλάξει περιβάλλον, λόγω και των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και η Διοίκηση του Αστέρα συναίνεσε στην απόφασή του.
Ευχόμαστε στον Κώστα να έχει καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία, αφού άλλωστε θα συνεχίσει σε φιλικό τοπικό σωματείο.»

Ο Κ. Κωνσταντόπουλος γενικός αρχηγός

Πολύ καλή η μεταγραφή για τον Φοίνικα / Ζήρια και σε διοικητικό επίπεδο, είναι αυτή του Κώστα Κωνσταντόπουλου.
Ο τελευταίος είχε αποχωρήσει από την ομάδα της δυτικής Αιγιάλειας, πείστηκε όμως από τη νέα διοίκηση να επιστρέψει στο δύσκολο πόστο του γενικού αρχηγού και με την πείρα που τον διακρίνει, να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr