background img
banner
banner

«Είναι φανερά τα προβλήματα του αθλητισμού στην Αιγιάλεια»

ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΚΑΔΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Απέχουμε μόλις έναν μήνα γεμάτο από τις Αυτοδικοικητικές εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου, αποφασίζοντας και στοχεύοντας ένα και μόνο πράγμα το καλό αυτού εδώ του τόπου, στοχεύοντας στην εξέλιξη και στην δημιουργία, πάνω σε μια πόλη όπως την δικιά μας με διάφορες ομορφιές τις οποίες πρέπει να αναδείξουμε , αλλά και πολλά προβλήματα που πρέπει να λύσουμε!!!

Όλα αυτά όμως για να γίνουν πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι νέοι… Νέοι εννοώντας όχι ηλικιακά αλλά νέοι σε ιδέες, άνθρωποι με όρεξη, άνθρωποι ενεργοί στην κοινωνία, άνθρωποι οι οποίοι να έχουν αλληλοσεβασμό να λειτουργούν ομαδικά με ομαδικό πνεύμα να μην κοιτούν το ατομικό κομμάτι να νοιάζονται πραγματικά για αυτό που θα προσφέρουν στον δήμο μας, θα πρέπει να υπάρχει ενεργοποίηση από όλους και όλες ώστε να δοθεί μια νέα πνοή για τα χωριά μας για τις κοινότητες μας, για την Αιγιάλεια!!!

Θα ήθελα ακόμη μια φορά να αναφερθώ στο κομμάτι του αθλητισμού στο οποίο έχω ξανά αναφερθεί και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, είναι ένα κομμάτι το οποίο αγαπώ από μικρό παιδί και σέβομαι και εκτός αυτού έχω μεγαλώσει με αυτό… Βλέποντας το τελευταίο διάστημα να γίνονται κάποια τουρνουά σε διάφορες περιοχές της Αιγιαλείας πιστεύω ότι μπορούν να γίνονται συχνότερα και όχι μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, άποψη μου, τουρνουά μπορούν να γίνονται παραπάνω από μια -δυο φόρες έως και τρεις φορές μέσα στο χρόνο που να έχουν διάρκεια. Μπορούμε να διοργανώνουμε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα, να προσεγγίσουμε κόσμο, αθλητές αλλά και μη αθλητές στο συγκεκριμένο άθλημα, ακόμα περισσότερο κόσμο, να συμμετέχουν όλοι μικροί μεγάλοι, όχι ότι τώρα δεν γίνεται. Θα μπορούσαμε να κάνουμε τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό, να μπορούμε να βοηθάμε ο καθένας με τον τρόπο του ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη όπως και διάφορες δομές με μικρά παιδιά !!!

Ο χώρος του αθλητισμού δυστυχώς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τα οποία είναι φανερά, το τελευταίο διάστημα γίνονται διάφορες εργασίες σε αθλητικούς χώρους, εκεί που δεν έχει δοθεί βάση είναι στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου όπου και αντιμετωπίζει προβλήματα αρκετά. Είναι ένα γήπεδο στην καρδιά του Αιγίου πολλών χρονών στο οποίο βρίσκονται όλων των ειδών ομάδες, χάντμπολ, βόλεϊ, μπάσκετ, ενόργανη, δεν υπάρχει δυστυχώς ο κατάλληλος χώρος αποδυτηρίων, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την θέρμανση, εν μέσω χειμώνα και περίοδο αγώνων ένα γήπεδο να μην έχει θέρμανση, να μην λειτουργούν τα καλοριφέρ, οι κερκίδες των φιλάθλων είναι σε άσχημη κατάσταση και εννοώντας άσχημη, οι κερκίδες κάποια στιγμή μπορεί να πέσουν στηρίζονται σε μια κόλα χαρτί, ο πίνακας των σκορ κάθε φορά καμένα λαμπάκια δεν έχει την σωστή λειτουργία θα μπορούσε να αλλαχτεί και να μπει στην θέση του ένας καινούργιος όπου και χρειάζεται…

Ο εξωτερικός χώρος του γηπέδου είναι σε άσχημη κατάσταση, δεν έχει γίνει κάποια συντήρηση εδώ και πάρα πολύ καιρό, όλα αυτά για να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου πρέπει να γίνονται τα απαραίτητα και το πιο βασικά , ο χώρος του αθλητισμού πρέπει να μας απασχολεί σε σημαντικό βαθμό!!

Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω και να συμβάλω σε όλο αυτό και σε ότι προβλήματα υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο, με την καθοδήγηση της παράταξης μου και του επικεφαλή αυτής. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πιστεύω σε μεγάλο βαθμό τον κύριο Σπηλιόπουλο, κι αυτός εξάλλου είναι ο λόγος που είμαι μαζί του αλλά πιστεύω και στους ανθρώπους οι οποίοι είμαστε μαζί σ’ αυτόν τον αγώνα!!!

Ζητώ λοιπόν στην στήριξη σας ως νέος άνθρωπος, με καινούριες ιδέες, με θέληση πάνω απ’ όλα για τον τόπο που αγαπώ και μεγαλώνω και θέλω να τον δω όπως πραγματικά του αξίζει. Έχω την όρεξη, την δύναμη να κάνω ότι καλύτερο μπορώ!!!!

Μαζί όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε

Είμαι σίγουρος για κάτι καλύτερο είναι καιρός να αλλάξουν πολλά και να κυλήσουν όλα προς το καλύτερο!!!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr