background img
banner
banner

Η διαιτησία περιμένει την Γλυκερία Παπακωνσταντίνου

Η ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΡΙΑ …ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έλειψη διαιτητών υπάρχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας και οι καλές «σφυρίχτρες» ταξιδεύουν γι’ αλλού. Η Γλυκερία Παπακωνσταντίνου αποφοίτησε από την σχολή διαιτητών Αχαΐας και τώρα λειτουργεί στην ΕΠΣ Σερρών, αφού εκεί σπουδάζει και παρέχει τις πολύτιμες διαιτητικές υπηρεσίες της.

Έκανε μια πολύ καλή προπόνηση στο γήπεδο της Αβύθου το περασμένο Σάββατο παίζοντας στο φιλικό Θύελλα – Καλάβρυτα για ένα ημίχρονο βοηθός και το άλλο ημίχρονο διαιτητής. Αλάνθαστη και στις δυο περιπτώσεις κέρδισε την εμπιστοσύνη και το χειροκρότημα των φιλάθλων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι είχε δίπλα της δυο πολύ καλούς Αιγιώτες διαιτητές. Τον πολύπειρο Γιώργο Παπαδόπουλο και τον ανερχόμενο νεαρό Αναστάση Παλούμπη.

Γεμάτη αθλητικές δραστηριότητες η Γλυκερία Παπακωνσταντίνου

Η 22χρονη Γλυκερία σπουδάζει Γυμναστική Ακαδημία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των Σερρών και φέτος είναι το 4ο και τελευταίο της έτος. Μεγάλη η αγάπη της για τον αθλητισμό που τον έκανε πράξη μέσα από πολεμικές τέχνες και τώρα με τη διαιτησία, όπως εξηγεί η ίδια στo Protionline.gr:

«Από μικρή ασχολούμαι με το Ταεκβοντο στο οποίο και έχω αρκετές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την διαιτησία.
Ολοκλήρωσα την σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαΐας αλλά πλέον λόγω σπουδών ανήκω στην ΕΠΣ Σερρών. Εκεί παιζω παιχνίδια Α΄ και Β’ τοπικού στο ανδρικό ποδόσφαιρο. Η επιτροπή της ΕΠΣ Σερρών μου έδωσε την ευκαιρία να αξιολογηθώ ως διαιτητής ανώτερης κατηγορίας όπου με επιτυχία πέρασα τα τεστ και πλεον βρίσκομαι και στους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών Α΄ κατηγορίας γυναικών».

Η συνέχεια στο νομό μας για την Γλυκερία

Η διαιτησία της Αχαΐας περιμένει την επιστροφή της Γλυκερίας στη …βάση της, κάτι που θα γίνει μετά τις σπουδές της:
« Όταν τελειώσω τις σπουδές μου» συνεχίζει «θα είναι χαρά μου να επιστρέψω στον τόπο μου και φυσικά στην ΕΠΣ Αχαΐας, συνεχίζοντας να κάνω κάτι που αγαπάω πολύ. Εννοείται πως δεν ξεχνάω ποτέ το ταεκβοντο, καθώς ακόμα εξακολουθώ να προπονούμαι και να αγωνίζομαι, με αυτήν την ιδιότητα μάλιστα θα αποφοιτησω και από την σχολή μου. Το διάστημα που δεν υπάρχει αγωνιστική εννοείται πως δεν ξεχνάω να διαβάζω τους κανονισμούς να προπονούμαι και να βρίσκομαι σε ετοιμότητα για την νέα αγωνιστική σεζόν, ασκώντας παράλληλα το επάγγελμα του ναυαγοσώστη στην παραλία της Ακολης».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr