background img
banner
banner

Στα τελειώματα η κατασκευή των αποδυτηρίων στο γήπεδο της Νικολάου Πλαστήρα

Στην “τελική ευθεία” βρίσκονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση των σύγχρονων και άνετων αποδυτηρίων στο ποδοσφαιρικό δημοτικό γήπεδο Πλαστήρα. Αν οι εργασίες συνεχιστούν με γοργούς ρυθμούς αναμένεται να είναι έτοιμα μέχρι τις 31 Σεπτεμβρίου, καταλυτική ημερομηνία παράδοσης του έργου μετά και την τετράμηνη παράταση που ζήτησε και πήρε η κατασκευάστρια εταιρία.

Η κατασκευή διπλού σηπτικού βόθρου ο οποίος δεν είχε αναφερθεί στην αρχική σύμβαση και τον προϋπολογισμό, το μεγάλο μέρος των εργασιών τοποθέτησης της τοιχοποιίας όπως αυτή προδιαγράφεται στα σχέδια και οι καιρικές συνθήκες (παρατεταμένος καύσωνας) του καλοκαιριού έφεραν μια επιπλέον καθυστέρηση αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν εργασίες όπως προκύπτει και από τα ημερολόγια του έργου. Λόγω αυτού, απαιτείτο και μεγάλο χρονικό διάστημα για την σκλήρυνση του σκυροδέματος που χρησιμοποιήθηκε.

 

Με την κατασκευή και των αποδυτηρίων ολοκληρώνονται οι εργασίες και το γήπεδο θα αποκτήσει την τελική του μορφή. Μετά τον πλαστικό χλοοτάπητα τοποθετήθηκαν, αρχικά η μεταλλική κερκίδα στο γήπεδο η οποία διαθέτει 120 περίπου θέσεις (και μία μικρότερη 15-20 θέσεων) και προσφέρει την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν ευχάριστα τους αγώνες στο γήπεδο, και στη συνέχεια οι πυλώνες ηλεκτροφωτισμού.

-Ο φωτογραφικός φακός του Protionline.gr βρέθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Πλαστήρα και απαθανάτισε την πορεία των εργασιών και την εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα τα αποδυτήρια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr