background img
banner
banner

«Ας αρχίσουν οι χοροί στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου…»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Μετά από ένα δημιουργικό και σπουδαίο – καλλιτεχνικά – καλοκαίρι, το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου ετοιμάζεται για τη νέα χορευτική χρονιά. Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά αφορά σε πολλά επίπεδα καθώς οι υπεύθυνοι του συλλόγου θέλουν για μια ακόμα περίοδο να πετύχουν το καλύτερο δυνατό. Έναρξη μαθημάτων χορού για όλα τα τμήματα του Χ.Ε.Α. θα λειτουργήσουν και φέτος τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων ενώ για πρώτη φορά θα δημιουργηθεί τμήμα προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας (προνήπια, νήπια και 1η δημοτικού) ενώ προετοιμάζεται και ένα ακόμα εφηβικό τμήμα.

Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή με ξεκίνημα χθες Δευτέρα 2 Οκτώβρη. Από φέτος ξεκινά η συνεργασία του Χ.Ε.Α. με τη γυμνάστρια (με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς) Τότα Σταθούλια που θα προστεθεί στους υπάρχοντες γυμναστές Μαρία Ζουροπούλου, Ασημάκη Τσουρέκη και Γιώργο Σιακκή.

Με ενέργειες του δραστήριου διοικητικού συμβουλίου έγινε, μέσα στο Σεπτέμβρη, ανακαίνιση της αίθουσας του συλλόγου με βάψιμο και νέα διακόσμηση ενώ έγιναν και αλλαγές στην υλικοτεχνική υποδομή ώστε να διεξάγονται με ακόμα καλύτερες συνθήκες τα μαθήματα χορού. Ιδιαίτερη συμβολή σε όλα αυτά είχαν οι εθελοντές (μέλη του Χ.Ε.Α. ) Γιάννα Ασημακοπούλου, Κίμωνας Σπηλιόπουλος, Νατάσα Πετροπούλου καθώς και ο δάσκαλος χορού Ασημάκης Τσουρέκης.

Ακόμα συνεχίζονται οι εγγραφές για την καινούρια χρονιά και γίνονται καθημερινά 7.00 – 9.00 το βράδυ στην αίθουσα του Χ.Ε.Α., Ανδρέου Λόντου 49, τηλ. 2691062314, mail: [email protected], ενώ σχετικές ανακοινώσεις υπάρχουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου.

Με… δύναμη από το καλοκαίρι

Όλα αυτά έρχονται σε συνέχεια της πολύ μεγάλης επιτυχίας του Χ.Ε.Α. με την παράσταση «την άμπελο, τον τρυγητή υμνούμε..» που δόθηκε στα πλαίσια των Οινοξενείων 2023 και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι. Είχαν δε, προϋπάρξει παραστάσεις και εμφανίσεις του συλλόγου με τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων στα Ψηλαλώνια, στην Αιγείρα, στους Αμπελόκηπους κ.ά.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο σε συνεργασία με τους δασκάλους χορού ετοιμάζουν τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς με ποικίλες δράσεις (μουσικοχορευτικές παραστάσεις, χορευτικές εκδρομές, αναβίωση – συμμετοχή και παρακολούθηση εθίμων και δρώμενων, συνεργασίες με συλλόγους και φορείς του παραδοσιακού πολιτισμού και χορού κ.ά.), με άμεσο ορίζοντα το Νοέμβρη-Δεκέμβρη και τις αρχές του 2024, κάνοντας πράξη τη συνεχή δραστηριότητα του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr