background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παραμένουν στις τελευταίες θέσεις Θύελλα και Καλάβρυτα

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ακόμα μια νίκη που συνοδεύτηκε με μεγάλο σκορ για τον Αρη Πατρών, που πατά γερά στην κορυφή και μοιάζει ασυναγώνιστος. Με εξαίρεση την ισοπαλία της 2ης αγωνιστικής 0-0 με το Πάτραι, έκτοτε μετρά μόνο νίκες με τελευταία το 6-2 απέναντι στον Δαβουρλή το βράδυ της Κυριακής. Αν και δέχτηκε δυο γκολ, ο Αρης εξακολουθεί να διαθέτει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίσης επίθεση.

Μόνος του στη 2η θέση ο ΑΠΣ Πάτραι

Με τρεις βαθμούς διαφορά ακολουθεί τον Αρη ο ΑΠΣ Πάτραι, που πέρασε σχετικά εύκολα από το Ρίο επικρατώντας 3-0 του Αετού. Εκτός από την ισοπαλία που είχε με τον πρωτοπόρο Αρη, το Πάτραι είχε γνωρίσει την μοναδική του ήττα 0-3 από τον Εθνικό Πατρών, στην κοινή έδρα των Προσφυγικών.

Η Νίκη Προαστείου ισοβάθμησε με την Αιγείρα / Ακράτα

Μεγάλα σκορ μέχρι τώρα επιτυγχάνει η Νίκη Προαστείου, έχει 28 σε 7 αγώνες (μ.ο. 4 γκολ / παιχνίδι), είχε το σκορ της τελευταίας αγωνιστικής ύστερα από το 7-1 σε βάρος των Καλαβρύτων.
Σε καλό …φεγγάρι βρίσκεται ο επιθετικός Κώστας Αντωνόπουλος, ο οποίος συναγωνίζεται στα γκολ τον επιθετικό του Αρη Πατρών Γιάννη Σπανό, που προηγούνται στον πίνακα των σκόρερς έχοντας σημειώσει από 12 γκολ.

Ήττα στο 92΄η Αιγείρα / Ακράτα και περιμένει το ντέρμπι

…Πόνεσε την Αιγείρα / Ακράτα το γκολ του Κεραυνού από τον Θύμιο Αργυρόπουλο στο 92΄. Και δεν ήταν μόνο το λεπτό που σημειώθηκε, αλλά γιατί δεν ανταποκρινόταν στην εικόνα του αγώνα.
Η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου είχε τελικές που θα μπορούσε να είχε από την πλευρά της σκοράρει, θεωρεί άδικη την ήττα, κοιτάζει μπροστά τα επόμενα.
Πόσο μάλλον όταν πλησιάζει το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο γήπεδο της Ακράτας, όπου θα υποδεχτεί τον ΑΠΣ Πάτραι. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας του α΄ ομίλου.

Δεν βρήκαν ακόμα τον δρόμο τους Θύελλα και ΑΕ Καλαβρύτων

Τις απουσίες της ΑΕ Καλαβρύτων άρχισε να τις αισθάνεται για τα καλά και η Θύελλα Αιγίου.
Στρατευμένοι, φοιτητές, σε αναμονή για τον Τάσο Σωτηρόπουλο, μεταγραφή του Δημήτρη Καραΐνδρου στον Φοίνικα / Ζήρια, έχουν μαζευτεί πολλά θέματα και προβλήματα στην …πλάτη του Κυριάκου Αθανασίου, ο οποίος ψάχνει ολημερίς να βρει λύσεις στο στήσιμο της ομάδας.
Στα Καλάβρυτα μπήκε στο πρόγραμμα ο Καυγάς, ο προπονητής Κωστής Βλάχος περιμένει τον Μητρόπουλο, τον Βλάχο, τον Παπαγεωργίου και άλλους.
Μοναδικός τερματοφύλακας έχει απομείνει ο Γιάννης Λέσης, ο οποίος είχε κάταγμα και στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Νίκη στο Προάστειο, χρησιμοποιήθηκε κατ’ ανάγκη.

Δεν πείθει ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας είχε «βαπτιστεί» και ο Κεραυνός στο ξεκίνημα της σεζόν. Δεν ξεκίνησε καλά, άλλαξε τον προπονητή Χάρη Ράντο με τον Ανδρέα Ανδρούτσο, όμως και πάλι δεν έγινε τίποτα σπουδαίο. Η νίκη στις καθυστερήσεις απέναντι στην Αιγείρα / Ακράτα ήταν βάλσαμο, όμως δεν αρκούν αυτοί οι τρεις βαθμοί για να απειλήσει ο Κεραυνός την κορυφή.

Μονοψήφια στην βαθμολογία η τελευταία 5άδα

Τα πέντε τελευταία σωματεία του 2ου ομίλου αρχίζουν να …ξεμένουν από τους προπορευόμενους και καθ’ όπως φαίνεται θα φαγωθούν μεταξύ τους για το καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα.
Αυτή την ώρα ξεχωρίζει ο Δαβουρλής που έχει και δυο νίκες στο ενεργητικό του, από μια έχουν Πήγασος, Θύελλα και χωρίς νίκη παραμένουν οι ουραγοί Αετός Ρίου και ΑΕ Καλαβρύτων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr