background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Στον “αέρα” η αποχώρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από την preleague

Πριν από τρεις ημέρες ο ιστορικός Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αντίπαλος και του Α.Ο. Αιγιαλέων στη φετινή pre league βόλεϊ Ανδρών, ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα. Παρά την περυσινή άνοδο η διοίκηση δεν κατάφερε να τακτοποιήσει τα οικονομικά της, δεν βρήκε χρήματα για να καλύψει τις μετακινήσεις και τα υπόλοιπα έξοδα και αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Μετά από απανωτές παραιτήσεις των διοικούντων έμεινε μόνος ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Αυγερινός Μεσινέζης. Παραιτήθηκε και ο προπονητής Ανδραβίζος και ανέλαβε να σώσει την κατάσταση ο Ηλίας Κρεούζης.

Μετά από προσπάθειες όμως δύο εβδομάδων εγκατέλειψε κι αυτός την προσπάθεια και έτσι ο Μεσινέζης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από το πρωτάθλημα. Μια ομάδα που έφτασε σε τελικούς Κυπέλλου και πρωταθλήματος και τροφοδότησε με δεκάδες παίκτες τις Εθνικές ομάδες φάνηκε ότι σβήνει από τον χάρτη. Ο Εθνικός είναι αναμφίβολα η καλύτερη και πιο επιτυχημένη επαρχιακή ομάδα του βόλεϊ.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα συμμετέχει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Pre League, χθες η ομάδα της Θράκης ανακοίνωσε ότι μετά από πρωτοβουλία των παλαιμάχων η αποχώρηση… ανακλήθηκε! Το γνωστοποίησε με την παρακάτω ανακοίνωση και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει τελικά, αφού ίσως τα δεδομένα αλλάξουν πάλι το αμέσως επόμενο διάστημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διευρυμένη διοίκηση του συλλόγου- Δ.Σ. και έφοροι- συνεδρίασε με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη των παλαιμάχων του βόλεϊ.
Μετά απο πολύωρη συζήτηση και κατάθεση προτάσεων ομόφωνα αποφασίσαμε: Δεν συντρέχει κάποιος λόγος παραίτησης του ΔΣ. Είχαμε σε πρωιμο χρονο παρουσιάσει τα σοβαρα οικονομικά προβληματα.

Επίσης η αποφαση για την αποσυρση της ομάδας από την την Pre League λήφθηκε οταν χάθηκε και η τελευταια ελπίδα χρηματοδότησης για την νέα χρονιά.
Δεν πηραμε την αποφαση ευκολα και δεν παραπλανήσαμε καποιον. Ηταν μια δυσκολη αποφαση αφου αντιλαμβανομαστε ολοι οτι λειτουργούμε εθελοντικα με κινητρο την αγαπη για τον Εθνικό μας.

Όμως μετα την πρωτοβουλια των παλαιμάχων, την οποία καλωσορίζουμε, εσταλη επιστολη στην ΕΟΠΕ για την ανάκληση της αποχώρησης και καλούμε τους εκπροσωπους της πρωτοβουλίας -σήμερα κιόλας- σε συνάντηση με την διοίκηση προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν το μέλλον της ανδρικής ομάδος .

Όπως πάντα έτσι και τώρα τα 14 τμήματα του συλλόγου στέκονται αλληλέγγυα στο βόλλεϋ.”


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr