background img
banner
banner

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής τη Δευτέρα

ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ημέρα… συνεδριάσεων είναι η προσεχής Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, καθώς εκτός από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεδριάζει και η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, στις 9.00 το πρωί. Στην ημερήσια διάταξη της διά ζώσης συνεδρίασης, περιλαμβάνονται συνολικά δεκατέσσερα θέματα, από τα οποία ξεχωρίζουν οι πράξεις για δύο σημαντικά έργα: Η αξιολόγηση προσφορών για τη Μονάδα Βιοαποβλήτων και η ματαίωση της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου ΕΠΑΛ.

Αναλυτικά, τα έργα είναι: 1. Προέλεγχος και έγκριση Ισολογισμού, Απολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου Αιγιαλείας για το οικονομικό έτος 2022. 2. Έγκριση Πρακτικού Ν. 1 Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης και Αξιολόγησης υπό φακέλων Οικονομική Προσφορά της υπηρεσίας με τίτλο: «Ενίσχυση της Μικροκινητικότητας στον Δήμο Αιγιαλείας». 3. Έγκριση 2ου Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΠΡΟΔΙΑΛΕΓΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ) ΔΗΜΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ &ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» αποσφράγισης και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών. 4. Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού περί ματαίωσης της διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιριακού συγκροτήματος 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου». 5. Αποδοχές επιχορηγήσεων έτους 2023 και έγκριση 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023. 6. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού πάγιας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Αιγιαλείας.

Ακόμη, 7. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για παραλλαγή δικτύου Δημοτικού φωτισμού, επεκτάσεις δικτύων ηλεκτροφωτισμού κλπ. 8. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για την καταβολή εξόδων κηδείας σε ενδεείς Δημότες του Δήμου Αιγιαλείας. 9. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για την επιχορήγηση Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου Αιγιαλείας. 10. Απαλλαγή υπόλογου εντάλματος προπληρωμής για «Έξοδα κίνησης ιδιόκτητων μεταφορικών μέσων (καύσιμα, λιπαντικά, διόδια κ.λπ.) για την πληρωμή διοδίων για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου». 11. Έγκριση εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπόλογού εντάλματος προπληρωμής για «Έξοδα κίνησης ιδιόκτητων μεταφορικών μέσων (καύσιμα, λιπαντικά, διόδια κλπ.)» για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου μας. 12. Έγκριση κίνησης οχημάτων του Δήμου μας εκτός των ορίων του Δήμου μας για την εκτέλεση υπηρεσίας. 13. Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ του κ. Βασιλείου Θεοδωρόπουλου και του Δήμου Αιγιαλείας, από φθορές που υπέστη το Ι.Χ. του ανωτέρω από πτώση δένδρου. 14. Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ του κ. Ιωάννη Φωτόπουλου και του Δήμου Αιγιαλείας, από φθορές που υπέστη το Ι.Χ. του ανωτέρω κατά την εκτέλεση εργασιών από συνεργείο του Δήμου μας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr