background img
banner
banner

Διατηρείται στα ψηλά της βαθμολογίας η Αιγείρα / Ακράτα

ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Με μια ήττα στα Προσφυγικά από τον Αρη που μπορεί να χρεωθεί εντός προγράμματος, η Αιγείρα / Ακράτα ύστερα από πέντε αγώνες διατηρείται με τέσσερις νίκες στον ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Αρη Πατρών.

Σημαντική η ενίσχυση του πρώην μελανόλευκου Νίκου Μαχαίρα στην ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου, τον οποίο μάλιστα ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας χρησιμοποίησε στο γήπεδο Αγυιάς, εκεί όπου με γκολ του Μαγγίνα στο 82΄ πήρε τη νίκη 1-0, πρόσθεσε ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. Μάλιστα ο αμυντικός Δημήτρης Μαγγίνας ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει το πολύτιμο γκολ της ομάδας του, έχοντας σκοράρει και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στα Καλάβρυτα.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει να παίρνει λεπτά συμμετοχής και ο Στέλιος Καρβούνης, ο οποίος με την γνωστή του αξία μπορεί να προσφέρει επίσης πολύτιμες υπηρεσίες στο σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας.

Δεν θα αργήσει να μπει στους αγωνιστικούς χώρους και ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, γνωστός για την ποδοσφαιρική του αξία στην περιοχή μας με την Παναχαϊκή και όχι μόνο.

Κανείς το απόλυτο νικών στον 2ο όμιλο

Στον 1ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας υπάρχει σωματείο με το απόλυτο (5) νικών που είναι ο Ατρόμητος Πατρών, έχοντας τον Βαγγέλη Γκάτση για πρώτο σκόρερ με 10 γκολ.
Κάτι ανάλογο δεν συμβαίνει στον 2ο όμιλο, αφού ο πρωτοπόρος Αρης έχει μια ισοπαλία, όταν είχε έρθει αντιμέτωπος με το Πάτραι 0-0.
Ο Αρης είναι όμως η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλό μας και αυτό του δίνει τα σκήπτρα της κορυφής.

Με Κυβελίδη στον πάγκο του ο Εθνικός Πατρών

Μετά τον προπονητή Χάρη Ράντο που αντικαστάθηκε στον Κεραυνό με τον Ανδρέα Ανδρούτσο, ήρθε η σειρά του Νίκο Τσολόπουλου ο οποίος έφυγε νωρίς και δεν θα προλάβει την …παρέλαση.
Ο Λεωνίδας Κυβελίδης ήρθε να αντικαταστήσει τον Τσολόπουλο στον πάγκο του Εθνικού Πατρών, που χάρηκε την σπουδαία νίκη 3-0 σε βάρος του ΑΠΣ Πάτραι.

Ανεπιτυχές ξεκίνημα για Θύελλα και Καλάβρυτα

Μια νίκη και τρεις βαθμούς έχει η Θύελλα, με έναν βαθμό παραμένουν τα Καλάβρυτα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Θύελλα ύστερα από τις επιστροφές κάποιων παικτών που έλειπαν από την προετοιμασία προσπαθεί να ανεβάσει επίπεδο στην απόδοσή της, η ήττα 1-6 που γνώρισε από τον Κεραυνό μπορεί να μην ανταποκρίνεται ακριβώς στην εικόνα του αγώνα, δεν παύει όμως να αντιστοιχεί σε ένα πολύ βαρύ σκορ.

Για το σωματείο του Αιγίου τα πράγματα θα είναι δύσκολα και την ερχόμενη αγωνιστική, όταν θα φιλοξενηθεί στα Προσφυγικά από το Πάτραι, που θέλει μάλιστα να καλύψει το χαμένο έδαφος ύστερα από την πρόσφατη ήττα που γνώρισε από τον Εθνικό.

Στα Καλάβρυτα έχουν ξεμείνει στην τελευταία θέση με έναν βαθμό, που αποκτήθηκε από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αετό Ρίου. Χωρίς αρχή και τέλος τα προβλήματα για τον Κωστή Βλάχο, με τον τελευταίο να το παίρνει απόφαση ότι έτσι θα πάνε για αρκετό καιρό τα πράγματα στην ομάδα των Καλαβρύτων, μέχρι να αποκατασταθούν κάποιες από τις αρκετές απουσίες των ποδοσφαιριστών.

Τέλος από τον Κεραυνό ο Δημήτρης Τσάπαλος

Ο τερματοφύλακας του Κεραυνού και πρώην μελανόλευκος Δημήτρης Τσάπαλος, έπαψε τη συνεργασία του με το σωματείο του Αγίου Βασιλείου, όπως ανακοίνωσε και η διοίκηση:
«Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Τσάπαλο.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr