background img
banner
banner

Η ΔΕΗ αργεί το έργο της Μητροπόλεως

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Μπορεί να έχουν περάσει δύο μήνες από την υπογραφή της σύμβασης για το έργο ανάπλασης της οδού Μητροπόλεως, από το Παναγιωτοπουλέικο ως τη Σολωμού, πλην όμως ούτε τα συνεργεία έχουν εγκατασταθεί ούτε έχουν ξεκινήσει οι εργασίες. Η νέα καθυστέρηση οφείλεται στον ΔΕΔΔΗΕ, όπως τονίζεται από πλευράς Τεχνικής Υπηρεσίας, αφού δεν έχει ανταποκριθεί ως προς την έναρξη του έργου της υπογειοποίησης του δικτύου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρωταρχικό βήμα και πριν την έναρξη του κυρίως έργου, είναι η υπογειοποίηση του δικτύου ρεύματος, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπογραφεί η απαιτούμενη σύμβασης με τον ΔΕΔΔΗΕ για την εκτέλεση του έργου αυτού. Μάλιστα, όπως γίνεται γνωστό, η Τεχνική Υπηρεσία έχει στείλει εδώ και πολύ καιρό τη μελέτη για επικαιροποίηση καθώς έχουν αλλάξει οι τιμές των υλικών, ωστόσο δεν υπάρχει απόκριση, ενώ αναμένει την εκτίμηση και για να πιστωθούν τα χρήματα στη ΔΕΗ.

Θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο μήνες

Βάσει εκτιμήσεων, το κομμάτι των εργασιών που αναλογεί στον ΔΕΔΔΗΕ πάντως δεν θα διαρκέσει λιγότερο από δύο μήνες, περιλαμβάνει ωστόσο τομές στο οδόστρωμα και ίσως είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκτελεστεί εν μέσω των εορτών των Χριστουγέννων. Από εκεί και πέρα το χρονοδιάγραμμα για την εκτέλεση του κυρίως έργου ανέρχεται σε 14 μήνες, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr