background img
banner
banner

Στο ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ το 20% του εισιτηρίου των αγώνων βόλεϊ του Α.Ο. Αιγιαλέων

ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η πρώτη αγωνιστική της Pre league ανδρών είναι μόλις 10 ημέρες μακριά με τον Α.Ο. Αιγιαλέων να ξεκινάει την προσπάθειά του από τη Νέα Ερυθραία κόντρα στον Πανερυθραϊκό. Μια εβδομάδα μετά, στις 11 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί στο κλειστό του Αιγίου τον Άρη Θεσσαλονίκης με τη διοίκηση να ανακοινώνει κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα ισχύσουν για τους φιλάθλους φέτος στους εντός έδρας αγώνες.

Κατ΄ αρχήν η είσοδος στο γήπεδο, θα γίνεται με τρεις τρόπους: Είτε με την υπόδειξη κάρτας αθλητή του σωματείου, είτε με την αγορά εισιτηρίου των 5 ευρώ, για όλους τους φιλάθλους άνω των 14 ετών, είτε με την αγορά κάρτας φιλάθλου την ώρα του αγώνα στην είσοδο του γηπέδου. Με την επίδειξη της κάρτας οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση και στις 9 (τουλάχιστον) αγωνιστικές, το οποίο σημαίνει ότι θα παρακολουθήσουν αγώνες των 45 ευρώ το λιγότερο, στην τιμή των 20 ευρώ στηρίζοντας την ομάδα ενώ θα μπουν και στην κλήρωση για το ηλεκτρικό ποδήλατο IDEAL, δώρο-σήμα κατατεθέν πια για το σωματείο των λιονταριών του Αιγίου!

Και το πιο σημαντικό. Για πρώτη φορά φέτος, η διοίκηση αποφάσισε για κάθε 5 ευρώ που θα δίνει ο φίλαθλος στο γήπεδο, το 1 ευρώ (δηλαδή το 20%) θα διατίθεται στα ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου.
Σε όλα τα παιχνίδια καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρόκειται για μια δράση που οι διοικούντες ελπίζουν να έχει ανταπόκριση και να γίνει θεσμός για τον Α.Ο. Αιγιαλέων στα εντός έδρας παιχνίδια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr