background img
banner
banner

Στο νέο συμβούλιο του Συνδέσμου προπονητών στίβου ο Νίκος Τσιοφύλας του Αθηνόδωρου

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Προπονητών στίβου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Από τον σύνολο των 64 οικονομικά τακτοποιημένων μελών με δικαίωμα ψήφου συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία 61 μέλη. Ανάμεσά τους και ο προπονητής του Αθηνόδωρου Αιγίου Νίκος Τσιοφύλας ο οποίος ήταν έκτος σε ψήφους και εκλέγεται στο νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου. Η ψηφοφορία διεξήχθη μέσα από την πιστοποιημένη ψηφιακή πλατφόρμα ΖΕΥΣ δίνοντας την δυνατότητα σε όλα τα μέλη του συνδέσμου να συμμετάσχουν απομακρυσμένα.

Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος διορισμένος από τον δικηγορικό σύλλογο Πατρών και πρώτος σε ψήφους ήταν ο Κώστας Μπούσιας.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Για το 7μελές Δ.Σ

Κωνσταντίνος Μπούσιας 44
Μαρία Σωτηρακόπουλου 39
Ολυμπία Λυμπεράτου 35
Θεόδωρος Νικήτας 31
Γιώργος Παπανδρεόπουλος 29
Νίκος Τσιοφύλας 29
Κώστας Λεβιδιώτης 27
Παύλος Σκορδίλης 27
Δημήτρης Ορφανόπουλος 24
Νικολία Καρανάσσου 17
Κώστας Σερεμέτης 12
Να σημειωθεί ότι στην 7η θέση ισοψήφησαν οι Λεβιδιώτης Κ. και Σκορδίλης Π. και σύμφωνα με την νομοθεσία θα ακολουθήσει κλήρωση.
Για την 3μελή Ε.Ε
Απόστολος Μάρκος 34
Δήμητρα Σκλάβου 33
Χρήστος Λέγουρας 30
Σοφία Αποστολόπουλου 24
Εντός των ημερών θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Συνεχίζεται με επιτυχία ο διαγωνισμός ρίψεων

Συνεχίστηκε και την προηγούμενη Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο διαγωνισμός ρίψεων vortex για μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων, με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.
Στην 1η θέση βρίσκεται ο Αντώνης Καραντώνης της 6ης τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου Αιγίου ενώ στα κορίτσια προηγείται η Λαμπρινή Γαρώνη της 2ας τάξης του 2ου Γυμνασίου Αιγίου.
Υπενθυμίζουμε ότι όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και δεν τους εξυπηρετεί η συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, μπορούν κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές του Αθηνόδωρου να διαγωνιστούν και σε άλλες διαθέσιμες ημέρες.

To Σάββατο ο νυχτερινός ημιμαραθώνιος “Φάνης Τσιμιγκάτος”

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των δρομέων του Αθηνόδωρου για να συμμετάσχουν στο 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας “ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ” που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 το απόγευμα.
Εκατοντάδες δρομείς από πολλά σημεία της Ελλάδας έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στις εγγραφές που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr