background img
banner
banner

Το Kύπελλο στην Αιγιάλεια: Για την α’ φάση Απόλλων – Αστέρας Τέμενης

Με την εφαρμογή των γεωγραφικών κριτηρίων τα παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες Β΄ και Γ΄ κατηγορίας στην Αιγιάλεια ήσαν μόλις τέσσερα.
Έχουν πραγματοποιηθεί τα δυο εξ’ αυτών με τον Αχιλλέα Καμαρών να προκρίνεται 3-0 σε βάρος του Φοίνικα / Ζήρια και η ΑΕ Αιγίου 2-0 απέναντι στον ΑΟ Αιγίου.

Μάχη για την πρόκριση ανάμεσα σε Απόλλωνα και Αστέρα Τέμενης

Για σήμερα θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι Απόλλων Αιγίου – Αστέρας Τέμενης στο γήπεδο της Ροδιάς στις 4 το απόγευμα με διαιτητή τον Μιχάλη Ζήκο.
Με νίκες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας οι δυο αντίπαλοι, παραμένουν χωρίς ήττα ύστερα από δυο αγώνες με τον Απόλλωνα να έχει το απόλυτο νικών μετά από δυο παιχνίδια στη Ροδιά με Πάτρα 2005 και Φοίνικα / Ζήρια, έχοντας απολογισμό τερμάτων 8-0.

Ο Αστέρας μετά τη νίκη του 3-0 την Αβυθο στο γήπεδο της Τέμενης, πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα.
Ο θεσμός του κυπέλλου διαφέρει πάντα από αυτόν του πρωταθλήματος, τα δύο αντιμέτωπα σωματεία της περιοχής μας θα ψάξουν την πρόκριση, με τον Απόλλωνα Αιγίου να παρατάσσει στα υπέρ του το πλεονέκτημα έδρας.

Τετάρτη 18/10 -16:00

Απόλλων Αιγίου-Αστέρας Τέμενης

Έχουν παίξει:

Αχιλλέας- Φοίνικας / Ζήρια 3-0

6΄ Καρέλας, 51΄ Κανάγιας, 88΄ Μπλάτα

ΑΟ Αιγίου – ΑΕ Αιγίου 0-2

23΄ Σανδραβέλης, 49΄ Τζιαντομένικο

Τετάρτη 25/10 -15:30

Φλόγα Ροδιάς- Αβυθος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr