background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μόνος έμεινε στην κορυφή ο Απόλλων 1-0 τον Αστέρα Τέμενης

ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ ΕΧΑΝΕ 1-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΘΟ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ 3-3

Έστω και με μικρό σκορ αυτή τη φορά ο Απόλλων 1-0 τον Αστέρα Τέμενης παρέμεινε μόνος τώρα στην κορυφή με το απόλυτο βαθμών.

Πρώτοι χαμένοι βαθμοί για τον Αστέρα Λεοντίου, που θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένος με το ισόπαλο 3-3 αφού η Αβυθος είχε προηγηθεί 3-1

Η ΑΕ Αρόης προηγήθηκε 2-0 στην Αγυιά του Πανιώνιου / Αχιλλέα, είχε χαμένο πέναλτι για το 0-3, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-2 στις καθυστερήσεις.

Πρώτη νίκη εκτός έδρας από τον Φοίνικα / Ζήρια 2-0 τους Πετεινούς, με τον Δ. Καραΐνδρο να είναι ουσιαστικός από την πρώτη του συμμετοχή, σημειώνοντας τα δυο γκολ της συνάντησης.
Η Πάτρα 2005 πήρε τη νίκη 2-1 από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας με ανατροπή.

Πολύτιμο γκολ στις καθυστερήσεις ο Γκιζέλης για την ΑΕ Αιγίου 1-0 τον Ηρακλή Πατρών.

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το σκορ, ο Αχιλλέας πήρε τους πρώτους βαθμούς του εκτός έδρας 2-1 τον Αίαντα Πατρών.

Απόλλων Αιγίου – Αστέρας Τέμενης 1-0

Πιο δύσκολα απ’ ότι στο παιχνίδι κυπέλλου, ο Απόλλων πήρε τη νίκη 1-0 απέναντι στον Αστέρα Τέμενης. Ο Απόλλων που ήταν πολύ καλός στις κόντρα επιθέσεις και απαντούσε στις προσπάθειες του Αστέρα, σημείωσε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση της Αιγιάλειας με το εύστοχο πέναλτι του Γιώργου Μαρή στο 40΄, το οποίο κέρδισε ο Χάρης Μακρής από τον τερματοφύλακα Μπαλαφούτη.

Η διαφορά στο γκολ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, εκεί όπου ο Μαυρούλιας στο 90΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει 1-1 για τον Αστέρα.
Απόλλων: Βουλιέρης, Μητσόπουλος (λ.τ. 30΄ Θεοδωρακόπουλος), Σανδραβέλης, Χερτσέκου, Κατσαρός, Τσαμολιάς (73΄ Μιχαλόπουλος), Παλαιολογόπουλος, Μετζάι, Λαλιώτης, Γ. Μαρής, Χ. Μαρής.

Αστέρας: Mπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Λελούδας (46΄ Γιαννόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς (67΄ Ζαφειρόπουλος), Νικολακόπουλος, Γκιόκα, Μαυρούλιας, Μανίκας, Κουτρουμπινας,

Αίας Πατρών – Αχιλλέας Καμαρών 1-2

Θα μπορούσε να είχε πάρει μια εύκολη νίκη ο Αχιλλέας από τον Αίαντα Πατρών, έχοντας μάλιστα μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ από το α΄ ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό η ομάδα των Καμαρών προηγήθηκε 1-0 με φάουλ του Χύσα στο 15΄ και 2-0 με τον Μπούρδο στο 36΄. Είχε ευκαιρίες και δυο δοκάρια με φάουλ του Ντακούλια και με τον Χαντάι.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και το β΄ μέρος στο οποίο όμως σημειώθηεκ ένα γκολ από πλευράς των γηπεδούχων με τον Γκολφινόπουλο στο 85΄ για το τελικό 1-2.

Αχιλλέας: Γκόντας, Παπασπυρόπουλος (75΄ Ζαρκάδας), Χύσα (84΄ Νγκέλα), Σπανός, Ασημακόπουλος, Ντακούλιας, Χαντάι (84΄ Σωτηρόπουλος), Μούκας (67’ Τσίρος), Λουράκης (67΄ Φίλιας), Καρέλας, Μπούρδος.

Πετεινοί – Φοίνικας / Ζήρια 0-2

Κράτησε το μηδέν στην άμυνά του ο Φοίνικας / Ζήρια στο α΄ ημίχρονο, στο οποίο είχαν μπει πιο δυνατά οι Πετεινοί διεκδικώντας με αξιώσεις την παραβίαση της εστίας του Καρέλα.
Το γρήγορο γκολ από τον Δημήτρη Καραΐνδρο στο β΄ ημίχρονο (53΄) ύστερα από την κάθετη πάσα του Δαλιάνη άλλαξε τα δεδομένα. Ο Φοίνικας / Ζήρια πήρε τα ηνία είχε δοκάρι με τον Τέρπο στο 65΄ και διπλασίασε τα τέρματά του στο 70΄ πάλι με τον Καραΐνδρο, ύστερα από φάουλ του Δαλιάνη.

Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Τσάκουλης (75΄ Βεΐζι), Αναστόπουλος, Κουκκίδης, Αγγελάκης, Χρυσανθόπουλος, Γλωσσίδης (85΄ Χριστόπουλος), Δαλιάνης (89΄ Κανάγιας), Νικολακόπουλος (46΄ Τέρπος), Εργκι, Καραϊνδρος.

Η ΑΕ Αιγίου «χτύπησε» στις καθυστερήσεις με τον Γκιζέλη

Την καλή εικόνα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, τη συνδύασε αυτή τη φορά και με ουσία η ΑΕ Αιγίου. Μετά το μοιρασμένο α΄ ημίχρονο μπήκε δυναμικά στην επανάληψη και εδέησε να πετύχει το γκολ της νίκης απέναντι στον Ηρακλή στις καθυστερήσεις.

Φάουλ ο Τζιαντομένικο, κεφαλιά γκολ ο Γκιζέλης.

ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Μεντζελόπουλος (86΄ Μούζος), Γκιζέλης, Κόλα, Μάλλιος (7΄ λ.τ. Γεωργακόπουλος), Π. Δημόπουλος, Τζιαντομένικο, Κ. Αλεξόπουλος, Σανδραβέλης (86΄ Ανχελ), Α. Αϊντίν, Γκραικιώτης (90΄ Φάμπιο).

Αστέρας Λεοντίου – Αβυθος 3-3

Ο Αστέρας Λεοντίου προηγήθηκε στο α΄ ημιχρονο με τον Σίψα στο 22΄ και φάνηκε να έχει το πάνω χέρι. διαψεύστηκαν όμως οι πρώην πρωτοπόροι, αφού είδαν την εστία τους να δέχεται τρία γκολ που ήσαν και τα πρώτα στην εστία τους.

Ο Παπαδιονυσίου στο 58΄ και στο 62΄ – 68΄ ο Κουμπέτσος που στη συνέχεια είχε δοκάρι να κάνει το 1-4, γύρισαν το παιχνίδι σε 1-3.
Αιφνιδιασμένοι οι γηπεδούχοι από την απρόβλεπτη γι’ αυτούς τροπή της κατάστασης, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση 3-3 με τα γκολ τωων Μαράτου, Μπάλλα, στο 79΄ και 83΄ αντίστοιχα.

Αβυθος: Χατζηάι, Λαμπίρης, Βλαχοσωτήρος, Χριστόπουλος, Παπαδιονυσίου, Χρυσανθόπουλος, Καρβελάς (90΄ Καμπούρης) , Κουμπέτσος, Φιλιππάτος (88΄ Ψηλός), Ευθυμίου, Κανελλής (70΄ Γεωργόπουλος).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr