background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κεραυνός – ΑιγείραΑκράτα 1-0, Τσάμπα ήττα στο 92΄

ΒΑΡΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Ο Αρης συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα αυτή τη φορά στα Προσφυγικά απέναντι στον Δαβουρλή με 6-2

Το Πάτραι δεν άφησε περιθώρια στο γήπεδο του Ρίου στον Αετό να δημιουργήσει την έκπληξη. Με δυο γκολ στο α΄ και ένα ακόμα στο β΄ ημίχρονο επικράτησε 3-0.

Με ένα γκολ στο 92΄ του Αργυρόπουλου, ο Κεραυνός πήρε τη νίκη από την Αιγείρα / Ακράτα, που άξιζε περισσότερα πράγματα.

Μεγάλο σκορ στο Προάστειο με τη Νίκη να επικρατεί 7-1 σε βάρος των Καλαβρύτων.

Στο γήπεδο Πλαστήρα η Θύελλα για άλλη μια φορά μακριά από τον καλό της εαυτό, γνώρισε την ήττα 1-5 από τον Αχαϊκό.

Ο Εθνικός Πατρών που έπαιζε με τον Πήγασο, είδε το χαμένο πέναλτι του Αναγνώστου στο 1ο λεπτό, προηγήθηκε με τον Λαζανά, ισοφαρίστηκε από τον Μπονόβα 1-1, χάνοντας ακόμα δυο πολύτιμους βαθμούς.

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου – Αιγείρα / Ακράτα 1-0

Στην ισοπαλία πήγαινε το παιχνίδι στο «Κάνιστρας», το οποίο κέρδισε στο φινάλε ο Κεραυνός, ο οποίος για μια ακόμα φορά δεν έπεισε. Στο α΄ ημίχρονο οι δυο αντίπαλοι είχαν από δυο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Ηταν για τους γηπεδούχους ο Αγγελής στο 13΄ που αποκρούστηκε από τον Καραχάλιο μπροστά στην εστία και ο Αργυρόπουλος στο 16΄ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Ντόι.]

Η Αιγείρα / Ακράτα πήρε στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και στις ευκαιρίες που είχε πρωταγωνιστές τον Οικονόμου και την κεφαλιά του Μαγγίνα στο 40΄ με την μπάλα να περνάει σύριζα άουτ.
Μοιρασμένο το β΄ ημίχρονο, με την Αιγείρα / Ακράτα όμως να χάνει τις ευκαιρίες με τον Κουτρόπουλο, τον Μαγγίνα και τον Τριανταφυλλόπουλο στο 85΄ από πάσα του Μητρόπουλου, ενώ απείλησε από τον Κεραυνό ο Καραχανίδης στο 80΄. Στο τελευταίο 5λεπτο η Αιγείρα / Ακράτα έδωσε περισσότερο χώρο στον Κεραυνό, που σε ανύποπτη φάση σημείωσε το γκολ της νίκης με τον Αργυρόπουλο στο 92΄.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Γ. Σταυρόπουλος, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Νικολόπουλος (70΄ Γ. Τριανταφυλλόπουλος, Κυρίκος (λ.τ. 20΄ Αλέφαντος), Κουτρόπουλος, Δ. Μητρόπουλος (88΄ Τζιαβάρας), Οικονόμου (88΄ Ν. Σταυρόπουλος), Ροδόπουλος.

Θύελλα Αιγίου – Αχαϊκός 1-5

Με απουσίες και κακή ψυχολογία, η Θύελλα Αιγίου γνώρισε ακόμα μια ήττα με διαφορά μάλιστα από τον Αχαϊκό.
Το γρήγορο γκολ από τον Στειακάκη έκανε χειρότερα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, που με αβίαστα λάθη στην άμυνα, «δώρησαν» τρία γκολ στον Αχαϊκό, που πήρε τη νίκη πολύ πιο εύκολα απ΄ότι περίμενε.

Η προσπάθεια της Θύελλας για να αλλάξει τα πράγματα δεν είχε αποτέλεσμα και η διαφορά στο σκορ έπαιρνε διαστάσεις.

Θύελλα Αιγίου: Παρίσης, Ραυτόπουλος, Ιατρόπουλος, Βαγενάς (74΄ Ευσταθίου, Μαρδάς, Μ. Νικολακόπουλος (74΄ Τσέλα), Γκοτσόπουλος, Διαμαντόπουλος (74΄ Κουρτάκης), Μουρτίκας (46΄ Μακρυγιαννάκης), Μυλωνάς, Νικολάου (65΄ Αποστολόπουλος).

Νίκη Προαστείου – Καλάβρυτα 7-1

Ακόμα μια βαριά ήττα για την ουραγό ΑΕ Καλαβρύτων, που την διατηρεί με διαφορά στην χειρότερη άμυνα του ομίλου.

Στο Προάστειο το σκορ άνοιξε για τη Νίκη ο Αιγιώτης επιθετικός Χρήστος Παπαδιονυσίου στο 18΄ και με εύκολα γκολ που τιμωρούσαν τα αμυντικά λάθη της ΑΕ Καλαβρύτων, ακολούθησε το 2-0 με το πέναλτι του Σοφιανόπουλου απέναντι στον τερματοφύλακα Λέση που έπαιζε τραυματίας.

Τα Καλάβρυτα είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Ρετζίνο για να πάνε στα αποδυτήρια με ένα γκολ, αντίθετα ακολούθησαν ακόμα δυο γκολ από τον μόνιμο σκόρερ της Νίκης Αντωνόπουλο.
Το β΄ ημίχρονο δεν είχε κάτι διαφορετικό, μόνο το γκολ από πλευράς Καλαβρύτων με απ’ ευθείας φάουλ του Καυγά μειώνοντας 1-6 στο 70΄ πριν ακολουθήσει το 7-1 από τον Γιώργο Ντζάνη στο 72΄. Νωρίτερα είχε σκοράρει δεύτερη φορά ο Παπαδιονυσίου στο 58΄ και στο 68΄ ο Κ. Ντζάνης.

Δοκάρι είχε η ΑΕ Καλαβρύτων σε εκτέλεση φάουλ από τον νεοαποκτηθέντα στόπερ Ιωάννου.

ΑΕ Καλαβρύτων: Λέσης, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (75΄ Αντριάνο), Ιωάννου, Σαλάι (λ.τ. 80΄ Φλογεράς), Ντολάνι, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Τσαβαλάς, Ρετζίνο (55΄ Αχ. Δαφαλιάς), Καυγάς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr