background img
banner
banner

Ξανά νερό στις βρύσες σε Τράπεζα και Πούντα

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Ένα πολύ δύσκολο έργο ούτως ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα υδροδότησης που υφίστατο από το βράδυ της Τρίτης στην κοινότητα Τράπεζας, εκτέλεσε η ΔΕΥΑ Αιγιαλείας. Λόγω της καταστροφής των Η/Μ εγκαταστάσεων της δεξαμενής στην περιοχή Αγία Ελεούσα, οι οποίες υπέστησαν μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία, οι βρύσες στους οικισμούς Τράπεζας και Πούντας στέρεψαν. Χθες ωστόσο τα τεχνικά συνεργεία κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Πηγή και αντλιοστάσιο βρίσκονται μέσα στο ρέμα, με αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει και εξαιτίας των πυρκαγιών του καλοκαιριού, να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρώην υπογειοποιημένος αγωγός της ΔΕΥΑΑ… βγήκε στην επιφάνεια όταν εξαιτίας της διάβρωσης από τη βροχή ο δρόμος υπέστη καθίζηση, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκτεταμένες ζημιές. Το έργο πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστό αγωγό από το Διακοπτό ώστε να εξασφαλιστεί η υδροδότηση των δύο οικισμών της κοινότητας.

΄΄Η βλάβη αποκαταστάθηκε, ευχαριστώ πολύ για την υπομονή και την κατανόηση όλων σας, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναγίνει παρόμοια΄΄, ήταν τα λόγια της προέδρου της κοινότητας Τράπεζας Ξανθής Παπακανέλλου, απευθυνόμενη στους κατοίκους τους χωριού.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr