background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμπλήρωσε 4 παιχνίδια χωρίς νίκη η Αιγείρα / Ακράτα

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Β΄ ΓΥΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ Α.Ε.Κ.

Δεν αφήνει την πρώτη θέση ο Αρης Πατρών, την κρατάει από την 3η αγωνιστική και την διατηρεί αήττητος, έχοντας ακόμα ένα ντέρμπι στο φινάλε του α΄ γύρου με τον Κεραυνό, στο Ενωσιακό γήπεδο “Α. Κάνιστρας”.

Ο ΑΠΣ Πάτραι που έχασε έδαφος μετά την ήττα από τον Εθνικό και την ισοπαλία στην Ακράτα, ακολουθεί σταθερά στους τρεις βαθμούς, περιμένει να τελειώσει τα μισά του πρωταθλήματος υποδεχόμενος την Νίκη Προαστείου και παράλληλα να χαθούν βαθμοί από τον Αρη Πατρών.

Ο Αχαϊκός καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας με 4 νίκες

Οσο παράξενο κι αν ακούγεται ο Αχαϊκός έχει τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (12) με 4 νίκες και μια ήττα, ενώ 11 έχει ο πρωτοπόρος Αρης και 11 ο δεύτερος ΑΠΣ Πάτραι. Εχει κερδίσει εκτός έδρας και τις τρεις ομάδες της περιοχής μας και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του που τον έχει κατατάξει στην 3η θέση μαζί με τον Κεραυνό.

Χωρίς νίκη σε 4 αγώνες η Αιγείρα / Ακράτα

Τεράστιο χαμένο έδαφος για την Αιγείρα / Ακράτα, που έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη από την 6η αγωνιστική, όταν επικράτησε 3-2 σε βάρος της Νίκης Προαστείου.
Στη συνέχεια με τον Γιάννη Παλαιολογόπουλο στον πάγκο της γνώρισε δυο ήττες από Κεραυνό (εκτός) και Αχαϊκό εντός, είχε στην Ακράτα μια ισοπαλία με το Πάτραι και άλλη μια εκτός με τον Πήγασο, στην πρώτη του Φίλιππα Σχοινά.

Περιμένουν τον β΄ γύρο η Θύελλα Αιγίου και τα Καλάβρυτα

Την αναβάθμιση στο ρόστερ τους και στην βαθμολογία περιμένουν Θύελλα και ΑΕ Καλαβρύτων. Μέτρια η μέχρι τώρα πορεία τους, με τα Καλάβρυτα να περιμένουν το φινάλε του α΄ γύρου να υποδεχτούν τον Πήγασο, μήπως προλάβουν να πανηγυρίσουν μια νίκη.
Η Θύελλα έχει την τελευταία της ευκαιρία να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της το ερχόμενο Σάββατο στο Ρίο με τον Αετό.

Με Σωτηρόπουλο και Αθανασίου η Θύελλα Αιγίου

Την επιστροφή στην ομάδα του Τάσου Σωτηρόπουλου καλωσόρισαν στην Θύελλα Αιγίου, αφού η συμμετοχή του το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με τον Αρη, ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος μέσος ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε σε νησί και πλέον έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή Κυριάκου Αθανασίου. Ευχάριστη έκπληξη ήταν και η παρουσία του στρατευμένου Κωνσταντίνου Αθανασίου, ο οποίος έχοντας λάβει άδεια από την μονάδα του, αποτέλεσε μέλος στην 11άδα της Θύελλας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr