background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Α.Ο. Αιγιαλέων στην πρεμιέρα επί του Πανερυθραϊκού (3-1)

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΔΕIΧΝΕΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ PRE LEAGUE

Με το “δεξί” ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Α.Ο. Αιγιαλέων δείχνοντας ότι φέτος είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα της Pre League των Ανδρών. Μετά από πειστική εμφάνιση “άλωσε” το κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής” της Νέας Ερυθραίας επικρατώντας με 3-1 σετ του ενισχυμένου φέτος Πανερυθραϊκού χωρίς μάλιστα να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες από τη στιγμή που ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες και μετά από μεγάλη “μάχη” με 26-24 και σχεδόν με τον ίδιο τρόπο (25-27) κατέκτησε το δεύτερο και καθοριστικό η αιγιώτικη ομάδα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο τρίτο σετ έκανε επίδειξη δύναμης “καθαρίζοντας” εύκολα με 25-18 ενώ δεν απειλήθηκε ούτε στο τελευταίο φτάνοντας με σχετική άνεση στο 22-25 και στην κατάκτηση της μεγάλης νίκης.

Τρία συνεχόμενα ματς στο Αίγιο!

Πλέον, και για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές τον λόγο έχει η έδρα για την ομάδα της Αιγιάλειας. Θα παίξει τρεις συνεχόμενους αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο μετά την αλλαγή έδρας που ζήτησε ο Ήφαιστος Φλώρινας, που σύμφωνα με το πρόγραμμα το μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο γύρο ήταν να διεξαχθεί στη μακεδονική πόλη. Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί για τη 2η αγωνιστική τον Άρη Θεσσαλονίκης, στις 18 Νοεμβρίου για την 3η αγωνιστική τον Ήφαιστο και στις 25 του μήνα για την 4η αγωνιστική τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου. Το επόμενο ματς μακριά από το Αίγιο θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα με τον Πανιώνιο.

Mηδενίστηκε ο Κέρκης Σάμου

Από τους υπόλοιπους αγώνες της πρεμιέρας, ο Πανιώνιος επικράτησε στο Παλαιό Φάληρο του τοπικού Φλοίσβου με 3-0 σετ, ενώ σπουδαία ανατροπή πέτυχε ο Άρης στην Μίκρα κόντρα στον συμπολίτη Ηρακλή. Οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 σετ αλλά δεν τα παράτησαν και έφτασαν μέχρι το τάι μπρέικ. Εκεί όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τον Άρη να βγαίνει νικητής με 18-16.

Στον αγώνα του Ήφαιστου Φλώρινας με τον Κέρκη που ήταν κεκλεισμένων τον θυρών, η ομάδα της Σάμου δεν προσήλθε στην αναμέτρηση. Ως εκ τούτου, ο αγώνας κατακυρώθηκε στον Α.Π.Σ. Ήφαιστο Φλώρινας με 3-0 σετ και 75-00 πόντους και ο Κέρκης Σάμου μηδενίστηκε.

Η ταυτότητα της 1ης αγωνιστικής

Α.Π.Σ. Ήφαιστος Φλώρινας – Α.Σ. Κέρκης 3-0 (25-00, 25-00, 25-00)
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Πορτοκαλίδης.

Α.Σ. Άρης – Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής 3-2 (22-25, 20-25, 25-20, 25-23, 18-16)
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μούζουλας, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν..
Α.Σ. ΑΡΗΣ (Οικονομίδης): Μπίσετ, Βλαχόπουλος, Μπούτος, Σωτηρίου, Πεντίδης, Σαρικεΐσογλου / Γκρουμούσας (λ). Τάλμποτ (λ), Κανάρης, Κουτσονίκας.
Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Κνάπεκ): Ηλίας, Τζιουμάκας, Ντε Πρα, Σταθέλος, Χήρας, Εφραιμίδης Δ. / Εφραιμίδης Ν. (λ), Τζιράκης (λ), Σταυρόπουλος.

Α.Σ. Πανερυθραϊκός – Α.Ο. Αιγιαλέων 1-3 (26-24, 25-27, 18-25, 22-25)
Διαιτητές: Χρηστίδης, Χουλιαρόπουλος, Παρατηρητής: Τσιμπινός.
Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Ουτζής): Τουρνάκης, Κονίδης, Δημητούλης, Ρεστέμης, Καβαρινός, Δορδοκίδης / Αχιλλεόπουλος (λ), Δοροβάτας (λ), Μάρκου, Καρύκας, Τασάκος, Παπαδόπουλος
Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Φερνάντες, Γκιμαράες, Μούρτζης, Λιβαθηνός, Μαυραγάνης, Βασιλάκος / Σύρος (λ), Καραγεωργος (λ), Δασκαλόπουλος, Πατρινός, Γεωργάτος

Α.Ο. Φλοίσβος – Γ.Σ. Πανιώνιος 0-3 (27-29, 17-25, 22-25)
Διαιτητές: Φραγκάκης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος.
Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Παναγιώτης Λακασάς): Μελλές, Ρούσης, Τρονκόσο, Ανδρεάδης, Άλμπο, Παπαδόπουλος / Γκούζντα (λ), Πηλίτσης (λ), Τοκάνης, Μουρούτης, Λουκάς.
Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αργύρης Ψάρρας): Χατζηνικολάου, Μάμαλης, Παλέντζας, Γκένοφ, Δανιήλ, Δρογκάρης / Πλεμμένος (λ), Καφούρος (λ), Κωνσταντινίδης.

Η βαθμολογία
Ήφαιστος Φλώρινας 3-0 3
Πανιώνιος 3-0 3
Α.Ο. Αιγιαλέων 3-1 3
Άρης 3-2 2
Ηρακλής 2-3 1
Πανερυθραϊκός 1-3 0
Φλοίσβος 0-3 0
Κέρκης 0-3 0
ΟΦΗ – –

Η επόμενη αγωνιστική
(11 Νοεμβρίου)
ΡΕΠΟ ΑΣ Πανερυθραϊκός 3-0 α.α.
ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΣ Άρης
ΝΓΣ Ηρακλής – ΑΠΣ Ήφαιστος
ΑΣ Κέρκης – ΑΟ Φλοίσβος
ΟΦΗ – ΓΣ Πανιώνιος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr