background img
banner
banner

«Βροχή» προσκλήσεων για συμμετοχή σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μετά το ιδιαιτέρως επιτυχημένο Φεστιβάλ Χορωδιών Χορωδιακές Συναναστροφές VI «Γιώργος Παππάς», που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο στις 21 Οκτωβρίου και το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων, η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας συνεχίζει τη δράση της, έχοντας προσκληθεί σε σειρά φεστιβάλ και συναυλίες για το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας έχει ήδη προσκληθεί σε φεστιβάλ και συναυλίες τις παρακάτω ημερομηνίες: 1) Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στην Αθήνα από τη Δημοτική Χορωδία Αγίου Δημητρίου. 2) Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στη Λαμία από τη Χορωδία Συνταξιούχων Ο.Τ.Ε. 3) Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στην Κέρκυρα από τη Χορωδία Φαιάκων. 4) Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 από τη Δημοτική Χορωδία Νεμέας. 5) Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 από το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου.

Για το 2024 επίσης, η Χορωδία έχει προσκληθεί σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν φορείς του Αιγίου αλλά και φορείς εκτός περιοχής. Τις προσκλήσεις αυτές ο Σύλλογος και η Χορωδία, ήδη τις επεξεργάζονται.

Εν τω μεταξύ, η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας προσκαλεί φίλους και φίλες που αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι, να εγγραφούν ως νέα μέλη στη Χορωδία. Μπορεί να συμμετέχουν στη χορωδία άντρες ή γυναίκες όλων των ηλικιών με ή χωρίς γνώσεις μουσικής. Τη Διεύθυνση της χορωδίας έχει η εξαίρετη σοπράνο, Αλίκη Ζαφείρη. Τη χορωδιακή γραφή έχει ο καταξιωμένος συνθέτης, Ανδρέας Αδαμόπουλος. Οι πρόβες της χορωδίας γίνονται κάθε Σάββατο και ώρα 6.30 -8.30μ.μ., στην αίθουσα της Ιονίου Βιβλιοθήκης Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από τη Φανερωμένη), στο Αίγιο. Τηλ. επικοινωνίας – πληροφορίες 6979055162.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr