background img
banner
banner

Επέστρεψε αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, επέστρεψε από την Αθήνα αργά το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου όπου συμμετείχε στο Φεστιβάλ Χορωδιών που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου.

Οι χορωδίες που συμμετείχαν ήταν: 1. ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΥΜΗΤΟΥ, 2. ΜΕΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, 3. ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, 4. ΜΕΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΩΔΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Την εκδήλωση άνοιξε η δήμαρχος κ. Ανδρoύτσου ενώ τίμησαν με την παρουσία τους και προϊστάμενοι υπηρεσιών του δήμου. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στην αμφιθεατρική αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ Αγίου Δημήτριου που ήταν ασφυκτικά γεμάτη από το φιλόμουσο κοινό της περιοχής. Όλες οι χορωδίες απέδωσαν με εξαίρετο τρόπο γνωστά τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Το κοινό ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό και με το θερμό του χειροκρότημα. Στο τέλος του φεστιβάλ δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και ακολούθησε μπουφές. Η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αγίου Δημητρίου αλλά και τη Μεικτή Χορωδία του Ωδείου Δήμου Δημητρίου για την πολύ όμορφη και ζεστή φιλοξενία τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr