background img
banner
banner

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ματσάρα από τις λίγες στη Ζήρια, Φοίνιας Ζήρια – Αχιλλέας Καμαρών 3-4 | ΦΩΤΟ

Εκτός από αποβολή τα είχε όλα το εξ’ αναβολής παιχνίδι στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας.

Χορταστικό θέαμα με πολλά γκολ, ένταση, πάθος, εναλλασόμενα συναισθήματα στη διακύμανση του σκορ, ατέλειωτες φάσεις στις δυο εστίες.

Ο βρεγμένος αγωνιστικός χώρος δεν στάθηκε εμπόδιο στο πείσμα και την μεγάλη ανάγκη της επικράτησης στο ντέρμπι των γειτονικών ομάδων.

Τιμές στον Παντελή Καρέλη που έφυγε από τη ζωή

Ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα και στη συνέχεια του Φοίνικα / Ζήρια ο αδικοχαμένος Παντελής Καρέλης. Για μια ακόμα φορά τα σωματεία που υπηρέτησε ο Παντελής, τον μνημόνευσαν και τον τίμησαν κρατώντας ενός λεπτού σιγή και εναποθέτοντας στη μνήμη του με πρωτοβουλία των φιλοξενούμενων μια ανθοδέσμη, από τον αρχηγό του Αχιλλέα Παναγιώτη Ασημακόπουλο.

Επίσης πριν την σέντρα οι ομάδες αντί για το δικό τους όνομα, φώναξαν το όνομα του Παντελή.

Γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους

Δεν είχε συμπληρωθεί καν το 3ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Καραΐνδρος από σέντρα του Νικολακόπουλου άνοιξε το σκορ για τον Φοίνικα / Ζήρια 1-0.

Οι γηπεδούχοι που είχαν μπει καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν σουτ με τον Γλωσσίδη στο 13΄ και του Κουκίδη στο 15΄ που αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα Μερκούρη.

Ισοφαρίζει ο Σπανός

Μετά το 20λεπτο ο Αχιλλέας αρχίζει να ισορροπεί το παιχνίδι, για να φτάσει στην ισοφάριση 1-1 με τον Σπανό, σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ του Χύσα.

Ο Βαγγέλης Σπανός απείλησε για ένα δεύτερο γκολ στο 41΄, όμως αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Χριστόπουλο.

Τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν το φάουλ του Ντακούλια που κατέληξε άουτ.

Μπαίνει δυνατά στο β΄ μέρος ο Φοίνικας / Ζήρια

Οπως στο α΄ ημίχρονο το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε και στις αρχές του β΄ ημιχρόνου. Ο Φοίνικας μπήκε με ορμή στο γήπεδο και έχασε ευκαιρία στο 47΄ με σουτ του Δαλιάνη που αποκρούστηκε δύσκολα από τον Μερκούρη αφού η μπάλα είχε σκάσει μπροστά του.

Ο Μερκούρης χρειάστηκε να επέμβει σε άλλες δυο καλές φάσεις των γηπεδούχων, που ήταν από τον Κουκίδη στο 50΄, ύστερα από σέντρα του Τέρπου και το σουτ του Τέρπου στο 54΄.

Σε δυο λεπτά δυο γκολ

Στο 55΄ Ο Καρέλας δίνει για πρώτη φορά προβάδισμα στον Αχιλλέα 2-1, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χύσα.

Δεν πρόλαβε να χαρεί το γκολ η ομάδα των Καμαρών, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τέρπος υποχρεώνει σε λάθος την άμυνα του Αχιλλέα και ισοφαρίζει 2-2.

Για γερά νεύρα το τελευταίο ημίωρο

Αντί να βγαίνει η κούραση των παικτών στον αγωνιστικό χώρο από την έντονη δραστηριότητα που προηγήθηκε, το παιχνίδι πήγαινε όλο και σε μεγαλύτερες …ταχύτητες.

Στο 63΄ ο Μούκας πήρε από τον Κανάγια για το 2-3.

Στο 65΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν παράβαση στην σύγκρουση του Μερκούρη με τον Καραΐνδρο.

Στο 68΄ ο Παπασπυρόπουλος έβαλε σωτήρια την προβολή στο πλασέ του Καραΐνδρου.

Λούλια και Ασημακόπουλος έκλεισαν το σκορ στο 3-4

Η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω και ο Λούλια στο 70΄ τιμώρησε την σύγχυση στα καρέ του Αχιλλέα ισοφαρίζοντας 3-3.

Στο 86΄ σήμανε η σπουδαία νίκη για την ομάδα των Καμαρών, από έναν πρώην παίκτη των γηπεδούχων, τον Παναγιώτη Ασημακόπουλο. Πρώην παίκτες της Ζήριας ήσαν επίσης οι σκόρερς Μούκας και Σπανός, ενώ ο Καρέλας για μια ακόμα φορά έβαλε γκολ στον τερματοφύλακα αδελφό του

Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Αναστόπουλος, Χριστόπουλος (46΄ Εργκι), Κουκίδης, Αγγελάκης, Γλωσσίδης (65΄ Χρυσανθόπουλος), Νικολακόπουλος (46΄ Λούλια), Ψυχογιάννης, Καραΐνδρος, Δαλιάνης (78΄ Γιάνναρος), Τέρπος.

Αχιλλέας Καμαρών: Μερκούρης, Παπασπυρόπουλος, Χύσα, Σπανός, Ασημακόπουλος, Μπούρδος (89΄ Λουράκης), Πέτσι, Ντακούλιας, Χαντάι (50΄ Κανάγιας), Καρέλας, Φίλιας (50΄ Μούκας).


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr