background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ – NATIONAL LEAGUE 2: Άφησαν πίσω τους την πρώτη φετινή ήττα στον Αστέρα Τέμενης

AKΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ 2014

Ο Αστέρας Τέμενης γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη του φετινή ήττα από την Αχαγιά ΄82 μέσα στο Αίγιο, μετά από τέσσερα συνεχόμενα ροζ φύλλα, αλλά όλοι μέσα στην ομάδα άφησαν πίσω τους το συγκεκριμένο παιχνίδι και βλέπουν το επόμενο. Την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζουν στην Πάτρα τον νεανικό Προμηθέα και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Ο προπονητής του Αστέρα Άρης Ξενούλης μιλώντας για τον αγώνα με την Αχαγιά αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αχαγιάς ΄82 για τη δίκαιη νίκη της. Κάναμε το χειρότερο – αμυντικά – παιχνίδι μας στο α΄ ημίχρονο – δεχόμενοι 40 πόντους. Στο β΄ ημίχρονο αντιδράσαμε, σκληρύναμε την άμυνά μας, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, περάσαμε και μπροστά, όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού στο τελευταίο τρίλεπτο, μας οδήγησε σε κακές επιλογές. Η Αχαγιά ΄82 πέτυχε μεγάλα σουτ στο τέλος, σε αντίθεση με μας που ήμασταν πολύ άστοχοι στα ελεύθερα περιφερειακά σουτ που μας έδωσαν. Το ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα και ιδιαίτερα απέναντι σε ομάδες όπως η Αχαγιά ΄82 που διεκδικεί το πρωτάθλημα και σχεδιάστηκε για αυτό, δείχνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης με αυτό της επόμενης αγωνιστικής με τον Προμηθέα στην Πάτρα».

Αναβλήθηκε το ντέρμπι της Τετάρτης

Λόγω ενός ηλεκτρολογικού θέματος στο «κλειστό» Κρύα Ιτεών αναβλήθηκε το ντέρμπι της Πάτρας ΑΕ Γλαύκου/Έσπερος ΑΟΠΑ-Προμηθέας 2014 που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Η πιθανότερη ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου είναι η 13η Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τέμενης η ομάδα του Προμηθέα 2014 θα πάει με ένα ματς λιγότερο.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής – 26/11/23
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 – ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ
ΑΕ ΔΟΞΑ ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ – ΑΕ ΓΛΑΥΚΟΥ/ ΕΣΠΕΡΟΥ Π.
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΚ – ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν. ΚΙΟΥ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ
ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 – ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ – ΙΟΝΙΟΣ ΑΣ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr