background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πολύ κοντά να πάρει το παιχνίδι με τη Μαρκό στα χαρτιά

Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ 3-2 ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Πολύτιμο δώρο πρόσφερε στον Παναιγιάλειο η Μαρκό, που ναι μεν κέρδισε το παιχνίδι 3-1, χωρίς όμως να έχει εξασφαλίσει νωρίτερα την απαραίτητη νομιμότητα τέλεσης του αγώνα.
Ηταν η πρώτη φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο στον 3ο όμιλο, που η Μαρκό χρησιμοποιούσε το γήπεδο Βουλιαγμένης, αφού όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τα είχε δώσει στο Μαρκόπουλο.
Αυτό έβαλε σε υποψίες τους διοικούντες στον Παναιγιάλειο, όπως και η παράξενη συμπεριφορά που είχαν δείξει πριν τον αγώνα.

Το πρωί της Δευτέρας ο γενικός γραμματέας του Παναιγιάλειου Γιώργος Μπάστας διέγνωσε μέσα από τη “Διαύγεια” ότι η Μαρκό δεν είχε την απαραίτητη άδεια τέλεσης αγώνα στο γήπεδο Βουλιαγμένης.

Αυτό επαληθεύτηκε και από την επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι του Παναιγιάλειου με την Περιφέρεια Αττικής, όταν η απάντησή τους ήταν αρνητική πάνω στο θέμα της άδειας, να χρησιμοποιεί η Μαρκό το συγκεκριμένο γήπεδο.

Το θέμα εξελίχθηκε όπως ήταν το συμφέρον για τον Παναιγιάλειο, που ανακοίνωσε:

“Οι γηπεδούχοι δεν είχαν εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια από την περιφέρεια. Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της Κυριακής με τη Μαρκό κατέθεσε η διοίκηση του Παναιγιάλειου, καθώς διαπιστώθηκε ότι η γηπεδούχος ομάδα δεν είχε εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια διεξαγωγής του αγώνα από την Περιφέρεια Αττικής.
Η εκδίκαση της μελανόλευκης ένστασης θα εκδικασθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και σύμφωνα με τον κανονισμό πρόβλεπεται μηδενισμός για τους γηπεδούχους και αφαιρέση επιπλέον 3 βαθμών και το παιχνίδι να κατακυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα με σκορ 3-0”.

Την Πέμπτη η απόφαση για την τύχη του αγώνα με τη Μαρκό

Κάθε μεσημέρι Πέμπτης συνεδριάζει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, που θα ασχοληθεί φυσικά και με το σοβαρό θέμα που προέκυψε στον 3ο όμιλο, ύστερα από την κατάθεση ένστασης από τον Παναιγιάλειο, για το κύρος του αγώνα με την Μαρκό.
Το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται η ετυμηγορία, που θα αποδώσει ένα μεγάλο βαθμολογικό κέρδος στον Παναιγιάλειο, το οποίο και θα τον φέρει στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Το Αιγιώτικο σωματείο θα πάρει τους βαθμούς της νίκης 3-0 ανεϋ αγώνα, ενώ παράλληλα η Μαρκό θα μηδενιστεί και θα της αφαιρεθούν επιπλέον τρεις βαθμοί.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο διαιτητής Τουλούμης

Ευθύνη στην έλλειψη άδειας τέλεσης των γηπεδούχων φέρει και ο διαιτητής Γιώργος Τουλούμης από τον Σύνδεσμο Εύβοιας, αφού είναι υποχρεωμένος να ζητά από το γηπεδούχο σωματείο πριν την έναρξη του αγώνα την απαραίτητη άδεια για να τελεστεί ο αγώνας.
Αν αυτή δεν υπάρχει, τότε κλείνει το φύλλο αγώνα με συνέπειες την παραπάνω τιμωρία. Μην έχοντας πράξει τα απαραίτητα, αναμένεται “καμπάνα” και στον διαιτητή Τουλούμη.

Ο Πανελευσινιακός πήρε μεγάλο “διπλό” 3-2 στη Μύκονο

Στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής που έγινε στη Μύκονο, μεγάλος κερδισμένος βγήκε ο φιλοξενούμενος Πανελευσινιακός.

Η ομάδα της Ελευσίνας σημείωσε την 4η εκτός έδρας νίκη του (έχει 3 νίκες στην έδρα του) και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω του έναν βαθμό τον Παναιγιάλειο, μέχρι να βγει η απόφαση της ένστασης όμως.

Ο Πανελευσινιακός προηγήθηκε με τον Χερέρα στο 9΄, ο οποίος πήρε την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, διένυσε με ταχύτητα την απόσταση από την μια περιοχή στην άλλη και πλάσαρε τον Μουζάκη 0-1

Στο 43΄ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά από την σέντρα του Μουρίκι ισοφάρισε 1-1, προσφέροντας σε καλό χρονικό σημείο αυτοπεποίθηση στη Μύκονο για το υπόλοιπο του αγώνα.
Ομως με το ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Μακρίδης με σουτ εκτός περιοχής αιφνιδίασε τον Ντούνη, έβαλε πάλι μπροστά τον Πανελευσινιακό, 1-2.

Στο 75΄ σκοράρει πάλι ο Μακρίδης για τους φιλοξενούμενους με εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής περνώντας την μπάλα πάνω από το τείχος.

Ο Ζγκούρι στο 81΄ μείωσε 2-3 για τη Μύκονο, χωρίς να αλλάξει κάτι στη συνέχεια.

ΑΕ Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κέμπε (74’ Ντουνσάι), Αρκούδας, Πούλος, Τράκας, Ζγκούρι, Μουρίκι (64’ Κατσούλης), Πάγια (70’ Γιαννόπουλος), Πινέιρο, Παπαδόπουλος.

Πανελευσινιακός (Μουράτ Σεροπιάν): Μουζάκης, Αλεξίου, Νταγκουνάκης, Συριόπουλος, Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Μπρούνο (83’ Μηλιώτης), Τσιάβος, Κουκοβίνης, Μακρίδης (90’ Σάνη), Χερέρα (93’ Καψής).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr