background img
banner
banner

Το Interreg όπλο στη «φαρέτρα» του δήμου για ανάπτυξη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 1ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Εργαλείο ανάπτυξης στα… χέρια του δήμου Αιγιαλείας θα εξακολουθήσει να είναι το Interreg. Τα δείγματα γραφής είναι θετικά και η συνέχεια αναμένεται ανάλογη, μιας και ήδη η αντιδημαρχία Ανάπτυξης επεξεργάζεται προτάσεις για κατάθεση, είτε μεμονωμένα είτε σε συνεργασία με άλλους φορείς που συμμετέχουν, όπως είναι το Πανεπιστήμιο και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος με τους συνεργάτες του έλαβε μέρος στην Ημερίδα Ενημέρωσης Δυνητικών Δικαιούχων στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης του Interreg V-I A Ελλάδα – Ιταλία 2021-2027, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Επιμελητήριο Άρτας. Παρών ήταν και ο σύμβουλος του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Μπούνιας, ο οποίος στην προηγούμενη θητεία ήταν υπεύθυνος του προγράμματος, με την Αιγιάλεια να βγαίνει ωφελημένη από το πρόγραμμα με την εκτέλεση δύο σημαντικών έργων.

Όπως ανέφερε στο Protionline.gr ο κ. Χριστόπουλος, ΄΄είναι σαφές πως ο δήμος μας θα ωφεληθεί από το πρόγραμμα. Έχουμε την «καλή μαρτυρία» με το Fame Road που «έτρεξε» πολύ καλά στον δήμο μας και ήδη αρκετοί φορείς δείχνουν ενδιαφέρον να συνεργαστούμε. Με το Πανεπιστήμιο από την Ιταλία αλλά και με το Επιμελητήριο Αχαΐας επεξεργαζόμαστε προτάσεις όπως επίσης και με άλλους δήμους της Δυτικής Ελλάδας που είναι δυνητικοί δικαιούχοι στο πρόγραμμα΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr