background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Διαμαρτύρονται για τις κίτρινες οι μελανόλευκοι

ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Στο θέμα που αφορά τις τιμωρίες σε βάρος των ποδοσφαιριστών του Παναιγιάλειου, ο διαιτητής Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος από την Ανατολική Αττική ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα στο Αργος. Έτσι αλλιώς ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε με τα συνεχή σφυρίγματα και τις κάρτες του Ζαχαρόπουλου, που στοίχισαν την τιμωρία του Σανδραβέλη (συμπλήρωσε κάρτες), ενώ έφερε ακόμα επτά μελανόλευκους στο όριο καρτών, κι αυτό λίγο πριν το ντέρμπι στην Κόρινθο.

Είχε και αποβολή στο Αργος

Στην κατοχή και την επίθεση βρίσκεται ο Παναιγιάλειος και ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος σφυρίζει. Ο Σανδραβέλης ζητά εξηγήσεις και δέχεται κίτρινη κάρτα. Την ίδια ώρα με ήρεμο τρόπο ο προπονητής Νίκος Μανούρας διαμαρτύρεται για την διακοπή της επιθετικής προσπάθειας της ομάδας του και δέχεται την πρώτη κίτρινη. Συνέχισε να μιλάει και αντικρίζει την 2η κίτρινη που στοίχισε και αποβολή για τον προπονητή του Παναιγιάλειου, φέρνοντας παράλληλα και τη διοίκηση στην δυσάρεστο θέση να προβεί σε ανακοίνωση:

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία

«Δυστυχώς ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την προκλητική αντιμετώπιση που έτυχε από τον «άρχοντα» του παιχνιδιού, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναργειακό. Ο κ. Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής, για δεύτερη φορά μετά τον αγώνα με την Ερμιονίδα που μας αντιμετώπισε με τον ίδιο μεροληπτικό και εχθρικό σε βάρος μας τρόπο, κατάφερε σ΄ ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι με τις αποφάσεις του να προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες του Παναιγιάλειου και πέτυχε να αδικήσει κατάφωρα την ομάδα μας προς όφελος του αντιπάλου μας. Και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τα γεγονότα που αναμφισβήτητα επιβεβαιώνουν την έντονη δυσαρέσκειά μας για την ορθότητα των αποφάσεων του κ. Ζαχαρόπουλου.

Καταρχήν σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή μας Φωκαΐδη (που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για ράμματα μετά τη λήξη του παιχνιδιού), από αντίπαλο ποδοσφαιριστή με τον αγκώνα, παρότι σφύριξε καθυστερημένα την παράβαση δεν θεώρησε απαραίτητο να τον τιμωρήσει με κάρτα, παρότι έπρεπε σύμφωνα με τους κανονισμούς να του δείξει κόκκινη κάρτα. Αντίθετα σε ερώτηση του προπονητή μας για την επίδειξη αδικαιολόγητης κίτρινης κάρτας στον αρχηγό της ομάδας μας, παρότι η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας, επέδειξε ιδιαίτερη «ευαισθησία» αφού θεώρησε ότι έπρεπε να του δείξει δύο συνεχόμενες κίτρινες κάρτες και να τον αποβάλλει για ανύπαρκτους λόγους, γράφοντας μάλιστα και αναλήθειες στο φύλο αγώνα. Επέδειξε ανύπαρκτο φάουλ εις βάρος μας από το οποίο ξεκίνησε η φάση του γκολ των γηπεδούχων και αφού στην εξέλιξη της υπήρξε επιθετικό φάουλ εις βάρος ποδοσφαιριστή μας το οποίο επιδεικτικά αγνόησε, παρότι είδε ποδοσφαιριστή του Παναργειακού να στηρίζεται στον αμυντικό μας για να πάρει την κεφαλιά-πάσα στο σκόρερ του γκολ.

Επίσης την ευκολία με την οποία έδειχνε κίτρινη κάρτα στους ποδοσφαιριστές μας, σε καμία περίπτωση δεν την επέδειξε και για τους ποδοσφαιριστές του Παναργειακού, παρότι υπέπεσαν σε σκληρά μαρκαρίσματα. Η επιδεικτικά εκνευριστική, ειρωνική και αρνητική αντιμετώπιση του κ. Ζαχαρόπουλου στην ομάδα μας και στους ποδοσφαιριστές μας, ολοκληρώθηκε σε οφθαλμοφανέστατη ανατροπή του επιθετικού μας Μακρή, μέσα στην περιοχή των αντιπάλων μας, σε μία φάση η οποία έγινε μπροστά του και δεν τύγχανε αμφιβολιών.

Το έχουμε ξαναπεί και θα το επαναλάβουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Ο Παναιγιάλειος είναι ένα υγιές σωματείο και σε καμία περίπτωση δεν θέλει τα παιχνίδια του να καθορίζονται από μη αγωνιστικούς λόγους. Ο Παναιγιάλειος δεν θέλει κάποιοι να τον θεωρούν εύκολο «θύμα». Ο Παναιγιάλειος θέλει ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Ο Παναιγιάλειος θέλει να παίρνει αυτό που δικαιούται σε κάθε παιχνίδι. Ο Παναιγιάλειος θέλει να τυγχάνει το σεβασμό που αξίζει. Ο Παναιγιάλειος θέλει να κερδίζουν τα παιχνίδια αυτοί που το αξίζουν και όχι αυτοί που το πετυχαίνουν χωρίς να το αξίζουν αγωνιστικά. Και πάνω από όλα ο Παναιγιάλειος θέλει να κερδίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο που το υπηρετεί με την πρέπουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα που αρμόζει στην ιστορία του Αιγιώτικου συλλόγου».

Πρωινή η προπόνηση της Δευτέρας χωρίς δυσάρεστα

Στην καθιερωμένη προπόνηση χαλάρωσης της Δευτέρας στην Αβυθο, δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα κάποιος παίκτης. Ο Νίκος Μανούρας συζήτησε με την ομάδα τα όσα συνέβησαν στο Αργος, ενώ για μια ακόμα αγωνιστική θα μπει στη διαδικασία να αναζητήσει λύσεις στο άκρο της άμυνας, με σκοπό να καλύψει την απουσία του Σανδραβέλη.

Αλλαξαν πάλι οι κάτοχοι  των πρώτων θέσεων

Γνώρισαν την ήττα και άλλαξαν θέσεις Αστέρας Βάρης και Παναιγιάλειος, ενώ παράλληλα ήσαν οι μοναδικές ομάδες που δεν πήραν βαθμό από την πρώτη 10άδα της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο. Η ομάδα της Βάρης το πάλεψε στο τελευταίο 20λεπτο να αποφύγει την ήττα από το γκολ του Νόνη στο 56΄, που τελικά έδωσε και τη νίκη στην ΑΕΡ Αφάντου.

Ξανά μπροστά η Κόρινθος

Με μια σχετικά εύκολη νίκη 2-0 σε βάρος του Μεσολογγίου που ξεκίνησε από το αυτογκόλ του Μανέτα στο 2ο λεπτό, η Κόρινθος πήρε κέρδος και από τα άλλα γήπεδα και πέρασε ξανά στην κορυφή. Την ακολουθεί στον ένα βαθμό η Ρόδος που είχε το μεγαλύτερο σκορ της 14ης αγωνιστικής 4-0 τον Βύζαντα Μεγάρων.

Πέρασε ο Παναργειακός τον Παναιγιάλειο και στο -3 από την Κόρινθο

Για μια ακόμα φορά έστω και με δυσκολία τα κατάφερε στην έδρα του Παναργειακός, επικρατώντας και σε βάρος του Παναιγιάλειου (3-0). Μια νίκη που τον έφερε στο +1 από τον Αιγιώτικο Σύλλογο και στο -3 από την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Σερί επιτυχιών για ΑΕΡ Αφάντου και Θύελλα Ραφήνας

Ένα σπουδαίο σερί 4 νικών διανύει η ΑΕΡ Αφάντου, που της πρόσφεραν 12 βαθμούς και την …απογείωσαν από τους 10 στους 22 βαθμούς πάνω από τα μπλεξίματα της ζώνης κινδύνου. Η ΑΕΡ Αφάντου νίκησε εκτός έδρας Πανελευσινιακό και Μύκονο, ενώ στο γήπεδό της είχε επικρατήσει σε βάρος του ΠΑΟ Βάρδας και την περασμένη Κυριακή απέναντι από τον πρώην πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης.

Επιτυχημένη πορεία διαγράφει τελευταία και η επόμενη αντίπαλος του Παναιγιάλειου στην Αβυθο, Θύελλα Ραφήνας.
Μετά την ισοπαλία 1-1 στην Κόρινθο, η Θύελλα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες με Εράνη, Μεσολόγγι και Ερμιονίδα. Βρίσκεται στο +6 από την κόκκινη γραμμή και περιμένει να εισπράξει κάτι και από την Αβυθο κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Αποτυχία στις τελευταίες θέσεις

Μόνο η Εράνη με το 2-0 απέναντι στην Μύκονο γεύτηκε την χαρά της νίκης από τους κατόχους των οκτώ τελευταίων θέσεων. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες ηττήθηκαν και μοιραία μεγάλωσαν οι αποστάσεις από τις θέσεις παραμονής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr