background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Στο ανίκητο «κάστρο» της Αβύθου ο Παναιγιάλειος

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15:00 ΜΕ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Τα Χριστούγεννα θα είναι πιο όμορφα και πιο γιορταστικά για τον Παναιγιάλειο και την πόλη μας, αν ο ιστορικός Σύλλογος του Αιγίου πάρει την 8η συνεχόμενη νίκη του στην Αβυθο.
Η Θύελλα Ραφήνας με οδηγό την ισοπαλία 1-1 που είχε κατακτήσει στην Κόρινθο και μετά σημείωσε τρεις νίκες, έρχεται στο Αίγιο τουλάχιστον για να μην γνωρίσει την ήττα. Βάζει εύκολα και δέχεται εύκολα γκολ, αρκεί να μην προηγηθεί και πάρει την διαχείριση του αγώνα στα χέρια της.

Το αήττητο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, έχουν ανεβάσει την αγωνιστικότητα και την ψυχολογία στην ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη.
Μοναδικό πρόβλημα στον προπονητή του Παναιγιάλειου Νίκο Μανούρα, είναι η τιμωρία του ακραίου αμυντικού Δημήτρη Σανδραβέλη.

Επτά παίκτες στο όριο καρτών

Αντε να διεκδικήσεις τώρα μπάλα και να μπεις δυνατά στις μάχες του αγωνιστικού χώρου, γνωρίζοντας ότι μια κίτρινη κάρτα θα σε θέσει εκτός από το ντέρμπι της Τετάρτης στην Κόρινθο.
Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα με τους μελανόλευκους, επτά από τους οποίους βρίσκονται σε κίνδυνο τιμωρίας, αν δεχτούν μια ακόμα κίτρινη κάρτα.

Ο Νίκος Μανούρας συνέστησε προσοχή, αλλά η κάθε φάση σε πάει έτσι που μπορεί να αντιδράσεις δυναμικά, να βρει η μπάλα στο χέρι σου, να κάνεις το φάουλ που σηκώνει κάρτα.
Αρκεί να μην είναι αυστηρή διαιτητή κύριε Βαρτσάκη.

Από τον Σύνδεσμο Λακωνίας το διαιτητικό τρίο στην Αβυθο

Στο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Θύελλα Ραφήνας, ορίστηκαν και οι τρεις διαιτητές από τον Σύνδεσμο Λακωνίας.
Ρέφερι είναι ο Δημήτρης Βαρτσάκης και βοηθοί του οι: Παναγιώτης Σόβολος και Τάσος Αντωνόπουλος
Είναι η δεύτερη φορά που θα σφυρίζει στην Αβυθο ο διαιτητής Βαρτσάκης, αφού είχε διευθύνει και το πρόσφατο ματς (12η αγωνιστική) με τον Βύζαντα, στη νίκη του Παναιγιάλειου 2-0.

Στη Σύρο τα σπουδαία, «ναυμαχίες» σε τρία γήπεδα

Η Ελλάς Σύρου θα υποδεχτεί την Ρόδο, στο σημαντικότερο ίσως παιχνίδι της αγωνιστικής. Μόνο μια ήττα στην έδρα της η Ελλάς και μόνο μια ήττα εκτός έδρας η Ρόδος.
Αυτό δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι ανάμεσα σε σωματεία νήσων.
Έχουμε ακόμα Ιάλυσος ΑΕΡ Αφάντου, με απρόβλεπτες κι εδώ εξελίξεις.

Στις 11:30 ΑΟ Πυλίου – Παναργειακός

Από τα επτά σωματεία που ανήκουν σε νησιά, τα τέσσερα τυχαίνει σε αυτή την αγωνιστική να παίζουν μεταξύ τους.
Απομένει ο ΑΟ Πυλίου της Κω, που θα αντιμετωπίσει το πρωί 11:30 της Κυριακής τον Παναργειακό και η Μύκονος που θα έχει πολλή …δουλειά απέναντι στον Αστέρας Βάρης.

Στο γήπεδο Βουλιαγμένης Μαρκό – Πανελευσινιακός

Αττικό ντέρμπι στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με την Μαρκό να έχει εγκαταλείψει οριστικά το γήπεδο στο Μαρκόπουλο και να πραγματοποιεί τους εντός έδρας αγώνες της στη Βουλιαγμένη.
Από αυτό το γήπεδο που στερείτο άδεια τέλεσης αγώνα ξεκίνησε η ένσταση του Παναιγιάλειου και περιμένουμε την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Καίγονται για βαθμούς

Μεσολόγγι – Εράνη και Βύζας – ΠΑΟ Βάρδας έχουν μεγάλη ανάγκη βαθμών και θα τα δώσουν όλα για το αποτέλεσμα.
Η Κόρινθος που φιλοξενείται από την Ερμιονίδα, είναι το λογικό φαβορί για την κατάκτηση των βαθμών της νίκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr