background img
banner
banner

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για τη “Φλόγα”

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αιγίου διοργανώνει (σε συνεργασία με την ακαδημία μπάσκετ του Ήφαιστου Αχιλλέα/Κεραυνού) την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου, φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”. Θα αγωνιστούν παιδιά από το 2ο Γυμνάσιο και από την ακαδημία μπάσκετ του Ήφαιστου Αχιλλέα/Κεραυνού ενώ τα μικρότερα παιδιά θα παίξουν και διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ΄ ολοκλήρου στη “Φλόγα” ενώ θα έχει στηθεί και BAZAAR στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου.

Κάθε δεύτερη Κυριακή του Δεκέμβρη είναι παγκόσμια ημέρα μνήμης για τα παιδιά που έφυγαν από καρκίνο. Παιδιά που έφυγαν από κοντά μας, που όμως παραμένουν για πάντα στο σπίτι τους και στην οικογένεια τους. Σε αυτή τη μάχη, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλα τα παιδιά είναι νικητές, γιατί όλα τα παιδιά δίνουν τη μάχη τους με χαμόγελο, κουράγιο και γενναιότητα.
Η τιμή της πρόσκλησης είναι μόλις δύο ευρώ και θα πρέπει να ενισχύσουμε, όσο περισσότεροι μπορούμε, τη μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της “Φλόγας”. Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί δίνουμε βροντερό “παρών” στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr