background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στο ντέρμπι της αγωνίας νικήτρια η Αιγείρα/Ακράτα 1-0 τον Κεραυνό

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟ

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη κατάφερε η Αιγείρα / Ακράτα σε βάρος του Κεραυνού, στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής. Μοιρασμένο το α΄ ημίχρονο με καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους η κεφαλιά του Μαγγίνα που αποκρούστηκε στο 40΄ ύστερα από φάουλ του Οικονόμου.

Οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες στο β΄ ημίχρονο, ανέβασαν την αδρεναλίνη στον αγωνιστικό χώρο και στους φιλάθλους.

Το γκολ των γηπεδούχων από φάουλ του Ταρνάρη και κεφαλιά του Μαγγίνα στο 58΄. Πριν καταλήξει στην εστία η μπάλα βρήκε και στον Μεντζελόπουλο.

Ο Κεραυνός προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση και έγινε απειλητικός στα τελευταία λεπτά κυρίως με τον Αγγελή, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε.

Καρδιακό επεισόδιο φιλάθλου

Λίγο μετά το φινάλε του αγώνα η μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα είχε δυσάρεστο επακόλουθο. Ο φίλαθλος της Αιγείρας / Ακράτας Κ.Ζ. χρειάστηκε απινιδωτή για να επανέλθει, με τον διασώστη Λάμπρο Στρουσόπουλο και φίλαθλο από την Πάτρα να προσφέρουν μαλάξεις και πρώτες βοήθειες στον άτυχο φίλαθλο που διακωμίστηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Γ. Σταυρόπουλος, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Τσεκούρας (80΄ Νικολόπουλος), Δ. Μητρόπουλος (90΄ Λέση), Οικονόμου (85΄ Αλέφαντος), Ροδόπουλος

Ήττες για Καλάβρυτα και Θύελλα Αιγίου

Ο πρωτοπόρος Αρης δεν κινδύνεψε στην Αγυιά από τον Δαβουρλή, ούτε όμως σιγούρεψε τη νίκη του, που διατηρήθηκε στο 1-0 από το γκολ του Σπανού στο 28΄.

Σταθερά ανεβάζουν την απόδοσή τους τα Καλάβρυτα που ηττήθηκαν 1-2 από τη Νίκη Προαστείου, διατηρώντας όμως αισιοδοξία για καλύτερες μέρες και αποτελέσματα.

Είχε εύκολο παιχνίδι ο ΑΠΣ Πάτραι με τον Αετό Ρίου, νίκησε 4-0 και μετά την ήττα του Κεραυνού στην Ακράτα πέρασε στην 3η θέση.

Σταμάτησαν καρδιές στο ντέρμπι της Ακράτας και στο φινάλε η Αιγείρα / Ακράτα ήταν η μεγάλη κερδισμένη 1-0 τον Κεραυνό.

Ο Πήγασος 2-1 σταμάτησε την ανοδική πορεία του Εθνικού.

Άλλη μια βαριά ήττα ο Αχαϊκός 5-1 την Θύελλα Αιγίου

ΑΕ Καλαβρύτων – Νίκη Προαστείου 1-2

Άλλη μια καλή εμφάνιση των Καλαβρύτων που δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε της Νίκης 1-0 στο ημίχρονο ύστερα από φάουλ του Ντολάνι και προβολή του Γιώργου Τσαβαλά 1-0 στο 35΄, ενώ είχε και ευκαιρία με την κεφαλιά του Σταύρου Τσαβαλά από φάουλ του Σαλάι.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Προαστείου αντέδρασε. Ισοφάρισε 1-1 με τον Ζεκιάι στο 54΄ και πήρε προβάδισμα 2-1 με τον Αντωνόπουλο.

Η ομάδα του Κωστή Βλάχου έφτασε τρεις φορές κοντά στην ισοφάριση 2-2 με την κεφαλιά άουτ του Γ. Τσαβαλά από σέντρα του Σαλάι, στη συνέχεια σουτ άουτ ο Στ. Τσαβαλάς από πάσα του Μητρόπουλου και στο 79΄ φάουλ του Ντολάνι άουτ.

ΑΕ Καλαβρύτων: Ναβροζίδης, Βλάχος (65΄ Γκλαβάς), Ντολάνι, Ιωάννου, Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Μητρόπουλος, Ντάτσι (80΄ Φεφές), Ρετζίνο (75΄ Αχ. Δαφαλιάς), Σαλάι, Γ. Τσαβαλάς.

Αχαϊκός – Θύελλα Αιγίου 5-1

Η Θύελλα προηγήθηκε στην Πάτρα 1-0 του Αχαϊκού με το γκολ του Μακρυγιαννάκη στο 16΄, ύστερα από κόρνερ του Τσέλα και διπλή προσπάθεια (κεφαλιά – προβολή) του σκόρερ.
Με εύκολο γκολ από αμυντικό λάθος ο Αχαϊκός ισοφάρισε 1-1 με τον Παπαγεωργίου στο 22΄.

Χωρίς επιλογές στον πάγκο της ομάδας του ο Κυριάκου Αθανασίου, δεν ακολούθησε διάρκεια στις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της Θύελλας, για να ανεβάσει έτσι ο Αχαϊκός την τιμή του σκορ στο 5-1.

Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Ράμμος, Μαρδάς, Μακρυγιαννάκης, Αν. Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Καλδίρης, Μυλωνάς (70΄ Αγγελόπουλος), Γκοτσόπουλος, Τσέλα (75΄ Αγγ. Σωτηρόπουλος), Κουνάβης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr