background img
banner
banner

Επεισόδιο στον Εμπορικό Σύλλογο έφερε μηνύσεις…

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σκηνές hard rock διαδραματίστηκαν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου στα γραφεία του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο πρώην πρόεδροι, Σπύρος Σπυρόπουλος και Λάμπης Παπαδόπουλος επισκέφτηκαν τα γραφεία της οδού Μεσσηνέζη προκειμένου να διαπιστώσουν αν όλα βαίνουν καλώς στον κλειστό επί μήνες χώρο, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν το τελευταίο διάστημα καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, εντός των γραφείων φυλάσσονται αντικείμενα αξίας, όπως εικόνες κ.λπ.

Τη στιγμή εκείνη και καθώς εξέρχονταν από τα γραφεία, βρέθηκαν στην είσοδο και δύο μέλη του συλλόγου, ένας εκ των οποίων ήταν ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Ντερντές. Το γεγονός ότι διαπίστωσαν ότι οι κύριοι Σπυρόπουλος και Παπαδόπουλος ήταν εντός των γραφείων, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή τους, κατηγορώντας τους ευθέως ότι επισκέφτηκαν το χώρο προκειμένου να κάνουν διάφορες παρεμβάσεις σε υλικό του συλλόγου. Αυτό προκάλεσε πολύ μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονο επεισόδιο.

Οι δύο, που είχαν και τα κλειδιά των γραφείων, κλείδωσαν και έφυγαν. Ωστόσο ο κ. Ντερντές κάλεσε την αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι δέχτηκε επίθεση. Στο σημείο έφτασε η ΟΠΚΕ καθώς και περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου. Μάλιστα ο κ. Ντερντές, υπέβαλε μήνυση κατά του κ. Σπυρόπουλου. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, πρόκειται για πολύ άσχημη τροπή στο… σήριαλ που τα τελευταία χρόνια πλήττει ανεπανόρθωτα τον ιστορικό σύλλογο της πόλης και πληγώνει το γόητρο όλης της τοπικής κοινωνίας!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr