background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νικητής ο Φοίνικας / Ζήρια 4-1 τον Απόλλωνα στην τοπική συνάντηση

ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΕ KAI Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ ΤΗΝ Α.Ε. ΑΡΟΗ

Ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 του πρωτοπόρου Αστέρα Λεοντίου με τα δυο γκολ του Παντελή Βογιατζή στο β΄ ημίχρονο και τον πλησίασε στον ένα βαθμό. Στην τοπική αναμέτρηση ο Φοίνικας / Ζήρια κέρδισε 4-1 τον Απόλλωνα Αιγίου που είχε προηγηθεί.

Μεγάλη σε έκταση νίκη του Αχιλλέα που θριάμβευσε με 4-0 στις Καμάρες σε βάρος της ΑΕ Αρόης και την ξεπέρασε στην βαθμολογία.

Η Πάτρα 2005 πήρε τη νίκη 2-1 από τους Πετεινούς και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις.

Νίκη και για την ΑΕ Αιγίου που μετά το 5-2 σε βάρος του Αίαντα Π., επωφελήθηκε και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Απόλλων Εγλυκάδας δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το καλύτερο β΄ ημίχρονο που είχε και επικράτησε 2-0 της Αβύθου.

Φοίνικας / Ζήρια – Απόλλων Αιγίου 4-1

Στο γήπεδο της Ζήριας ο Λαλιώτης αιφνιδίασε τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ για λογαριασμό του Απόλλωνα Αιγίου στο 14΄.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον Φοίνικα / Ζήρια που με το εύστοχο πέναλτι του Χρυσανθόπουλου (είχε κερδίσει ο Γ. Καραΐνδρος) έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 31΄ και λίγο αργότερα πήρε προβάδισμα 2-1 με το σουτ του Καυγά στο 36΄.

Ο Λαλιώτης που είχε τραυματιστεί στη φάση του γκολ που πέτυχε, είχε σέντρα σουτ στο δοκάρι πριν ολοκληρωθεί το α΄ ημίχρονο.

Στο 63΄ ο Τέρπος πήρε την απόκρουση του Πετρόπουλου από το σουτ του Δ. Καραΐνδρου και ανέβασε την διαφορά στο 3-1. Το τελικό 4-1 από τον Δ. Καραΐνδρο στο 70΄ αφού είχε προηγηθεί σουτ του Καυγά που αποκρούστηκε.

Αποβλήθηκε από τον Απόλλωνα στο 83΄ ο Τίτο.

Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Εργκι (75΄ Φίλιας), Φραντζής (46΄ Τέρπος), Ραυτόπουλος, Κουκίδης (65΄ Γλωσσίδης), Ψυχογιάννης, Χρυσανθόπουλος, Γ. Καραΐνδρος, Δ. Καραΐνδρος, Καυγάς, Νικολακόπουλος (75΄ Δημόπουλος).

Απόλλων Αιγίου: Πετρόπουλος, Μητσόπουλος (72΄ Ντόγια), Σανδραβέλης, Κατσαρός, Χιλα, Τσαμολιάς (60΄ Τρακαδάς), Παλαιολογόπουλος (72΄ Ράνγκα), Τίτο, Λαλιώτης, Λαμπίρης, Θεοδωρακόπουλος (77΄ Θωμάς)

ΑΕ Αιγίου – Αίας Πατρών 5-2

Ακολουθούσε στο σκορ την ΑΕ Αιγίου ο ουραγός Αίας Πατρών στο α΄ ημίχρονο, όταν ολοκληρώθηκε με το σκορ 3-2 για την γηπεδούχο ομάδα του Αιγίου. Όλα τα γκολ από τον Σάντρι Αϊντίν, που έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει χαμένες τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται.

Ο Αίας είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Κύριο στο 20΄ και μείωσε σε 2-3 στο 43΄ με τον Στάικο.

Στην επανάληψη η ΑΕ Αιγίου με υπομονή έψαξε ένα ακόμα γκολ για να βάλει κρίκο ασφαλείας στην διαφορά, το οποίο ήρθε με αυτογκόλ και στο 86΄ ο Καπετσώνης ολοκλήρωσε τη νίκη 5-2 για τους γηπεδούχους.

ΑΕ Αιγίου: Φιλιππόπουλος, Γκιζέλης, Αλεξόπουλος (λ.τ. 49΄ Κωσταρίδης), Μάλλιος, Γεωργακόπουλος, Ε. Αϊντίν, Τζιαντομένικο (69΄ Δαλιάνης), Γκραικιώτης (74΄ Καπετσώνης), Σανδραβέλης, Α. Αϊντίν, Τάφα

Αχιλλέας Καμαρών – ΑΕ Αρόης 4-0

Παρά το «άσφαιρο» α΄ ημίχρονο στο γήπεδο Καμαρών, στην επανάληψη ήταν να μην ανοίξει το σκορ ο Αχιλλέας με την ατομική προσπάθεια του Μπούρδου στο 48΄. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στις επιθετικές προσπάθειες για να κάνουν το 2-0 στο 54΄ με τον Κανάγια, ύστερα από κλέψιμο και πάσα του Μπούρδου. Στο 63΄ ακολούθησε το 3-0 από την προβολή του Μούκα στη σέντρα του Ραμαντάνη και ο Μπούρδος που είχε ανοίξει το σκορ, το έκλεισε επίσης με σουτ εκτός περιοχής 4-0 στο 90΄.

Αχιλλέας Καμαρών: Μερκούρης, Τσίρος (60΄ λ.τ. Σωτηρόπουλος), Χύσα, Τσαμτσούρης, Ασημακόπουλος, Πέτσι, Μούκας, Ραμαντάνης (75΄ Ντακούλιας), Μπούρδος, Λουράκης (86΄ Καττές), Βαφειάδης (46΄ Κανάγιας (λ.τ. 86΄ Γκόγκο).

Αστέρας Τέμενης – Πανιώνιος / Αχιλλέας 1-3

Πολύ καλά μπήκε στο γήπεδο της Τέμενης ο Αστέρας και το πέναλτι που κέρδισε ο Μαρής, το έκανε γκολ ο Οικονομόπουλος στο 4΄ 1-0. Παρέμεινε απειλητικός ο Αστέρας, μόνο που μετά την ισοφάριση 1-1 του Σκέμπι στο 35΄, ο Πανιώνιος / Αχιλλέας ήταν αυτός που ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Προηγήθηκε μάλιστα 2-1 από ημίχρονο η ομάδα της Αγυιάς με τον Βασιλόπουλο στο 39΄. Το τελικό σκορ 1-3 γράφτηκε από τον Γιώργο Μποζιονέλο στο 63΄.

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ορσι (72΄ Λελούδας), Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τάφα, Νικολακόπουλος (46΄ Γιαννόπουλος), Μαρής, Μαυρούλιας (46΄ Αγγελόπουλος), Μανίκας (90΄ Ζαφειρόπουλος), Κουτρουμπίνας

Απόλλων Εγλυκάδας – Αβυθος 2-0

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο αντίπαλοι, μόνο που η γηπεδούχος ομάδα της Εγλυκάδας είχε στην επανάληψη την ουσία που έλλειψε από την Αβυθο στο α΄ ημίχρονο.
Με τον Καγκελάρη το 1-0 ο Απόλλων στο 73΄ και με τον Χαβάνη το 2-0 στο 89΄ διαμόρφωθηκε το τελικό σκορ.

Αβυθος: Χατζηάι, Φιλιππάτος (85΄ Τσάκουλης), Χ. Χριστόπουλος, Αγγελάκης, Παπαδιονυσίου, Χρυσανθόπουλος (77΄ Πολυχρονόπουλος), Καρβελάς, Κουμπέτσος (46΄ Ψηλός), Κανελλής (85΄ Χυτήρης), Ευθυμίου, Βλαχοσωτήρος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr